Keitä me olemme

Kolme pientä porsasta on:

Viisihenkinen perhe, joka asuu omakotitalossa Uudellamaalla.

Äiti Kirsi on juuri palannut töihin viiden kotiäitivuoden jälkeen. Harrastaa lukemista (jos vaan ehtisi), käsitöitä, askarteluja, kirjoittamista ja rakastaa juhlien järjestelyä ja suunnittelua. Vapaa-aika menee näiden lisäksi lasten ja perheen kanssa.

Isi vilahtelee myös blogissa, mutta haluaa muuten pysytellä taka-alalla.

Vilperi, 5 vuotta, on herkkä, mutta innostuva lapsi. Hän jaksaa keskittyä innostumiinsa asioihin todella hyvin. Vilperi on myös osittain erittäin kilpailuhenkinen ja joskus siitä seuraa suuria tunteita. Vuosien aikana hän on silti tasapainottunut hurjasti ja moni asia ratkeaa keskustelemalla. Hän on erittäin taitava monessa asiassa ja niitä yritämmekin pitää yllä. Uiminen, palapelit ja kaikenlainen rakentelu kiinnostavat. Mielikuvitusta hän omaa huikean määrän. Vilperi haluaa faktoja asiasta kuin asiasta: mm. dinosaurukset, avaruus, ihminen, tekniikka kiinnostavat.

Tyllerö, 3,5v, on vauhdikas tyttö. Hän on sisukas luonne, utelias ja määrätietoinen. Iloinen ja seurallinen. Hän voi suuttua nopeasti, mutta myös leppyy nopeasti. Hän on omatoiminen tyttö, osaa tehdä itse ja haluaa tehdä asiat itse. Rakastaa kenkiä, mutta vihaa hiusten harjausta ja ponnareita. Rakastaa tyllihameita, mutta rämpisi ne päällä kuralammikoissa ja hiekkakasoissa. Rakastaa nukkeja ja kotileikkejä, mutta ajelee myös sujuvasti autoilla ja junilla. Erityisesti Palleron kanssa leikkii äitiä ja vauvaa usein. On touhukas, mutta kaipaa myös syliä ja hellittelyä.

Pallero, 2v, on jo iso poika hänkin. Hän osaa syödä itse, juo nokkamukista ja osaa pyytää ruokaa tai juotavaa. Hän leikkii muiden seurana. Hän lukee paljon itsekseen kirjoja. Hän kävelee, juoksee ja kiipeää. Laskee liukumäkeä ja ajelee potkumopolla. Hän kokoaa Legoja, palikoita ja ajelee pikkuautoilla. Kovasti hän yrittää pukea itse. Puhuu kolmisenkymmentä sanaa, mutta ymmärtää puheesta melkeinpä kaiken. Hän on rauhallisin meidän lapsista. Hän tarkkailee ensin tilannetta ja toimii vasta sitten. Hän on iloinen, aurinkoinen ja touhukas.  Hän aidon innostuneesti tutkii itsekseen tai sisarustensa mukana asioita. Hän nauraa hekottaa mukana vaikka ei ymmärtäisikään mille nauretaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s