Ryhmä Hau-synttärit

Palleron 3-vuotisjuhlat on nyt juhlittu. Ja hyvinhän kaikki meni. Juhlimme vielä tänä vuonna läheisten kesken, vaikka muutaman päiväkotikaverin nimeä Pallero on toistellut. Ehkäpä seuraavana vuonna voisi kutsua muutaman kaverinkin. Katsotaan.

Tarjoilut olivat hyvin koiramaiset. Meillä oli suolaisena tarjolla täytettyjä croissantteja ja jauhelihapiirakkaa, johon laitoin koristeeksi kirsikkatomaatteja koirantassun muotoon. Sitten oli kääretorttupohjalla tehty täytekakku. Välissä oli vadelma- ja suklaamousset. Kakun koristeeksi olin ostanut Vainu-lelun, jonka Pallero sai sitten omakseen juhlien jälkeen. Kakku oli tällä kertaa tehty kulhoon, joten se oli puolipallon muotoinen. Sitten oli koiranluukeksejä, cocktailtikkuja, hieman karkkia ja valkosuklaamuffinsseja. Muffinssien päällä oli ihan kermavaahtoa ja karkeista olin tehnyt koirantassut koristeeksi. Osa ”lasten” tarjoiluista oli laitettu esille koirankuppeihin. Lisäksi olin tulostanut Ryhmä Hau-aiheisia menulappuja.

Tällä kertaa oli hauskaa, kun Ryhmä Hau-teema on hyvin värikäs. Sain esimerkiksi käytettyä vanhoja ylijääneitä servettejä, aikuisilla toisen värisiä ja lapsilla toisen. Kaikki värit sopivat teemaan.

Koristeena oli yksinkertaisesti ilmapalloja ja lisäksi olin tehnyt silkkipaperista ja kreppipaperista ”narupötköjä”. Nämä ovat kyllä niin helppoja tehdä ja hintaakin näille tuli vain 3 euroa, euron/väri. Ja paperit voi uusiokäyttää vaikkapa pääsiäisenä virpomisoksia tehdessä.

Vilperin kanssa askartelimme paperisia Ryhmä Hau-kulkuneuvoja. Hän on innostunut tällaisista, joten yhtäkkiä tajusin etsiä näitä netistä ja löysinkin sivuston, josta niitä voi ilmaiseksi tulostaa. Lisäksi Tyllerön kanssa leikkailimme koirantassuja seinälle koristeeksi.

Olin itse jo aikaisemmin askarrellut isosta pahvilaatikosta lapsille leikkeihin koirankopin, mutta nyt huomaan ettei minulla ole siitä yhtään valokuvaa. Voisin kuvata sen ja tehdä siitä oman postauksen, vaikka se ei nyt mikään suuri taidonnäyte olekaan.

Kaverilahjoiksi tein frisbeet. Koska en löytänyt valmiina Ryhmä Hau-aiheisia, tulostin niihin itse tarrakuvan, jonka liimasin frisbeen keskelle.

Pallero sai paljon Ryhmä Hau-aiheisia lahjoja ja kaikki tulevat varmasti käyttöön. Juhlat olivat oikein ihanat, kiitos vielä kerran kaikille juhliin osallistuneille! Osa teistä tulee pidemmänkin matkan päästä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s