DIY Joulukalenteri

Kuten edellisinäkin vuosina, olen yrittänyt keksiä lapsille jonkun muun kuin suklaisen adventtikalenteri. Viime vuotinen joulusatukalenteri ei oikein ollut suosiossa meillä. Jos taas tekisin jonkun tavarakalenterin, saisin tehdä kolme sellaista enkä kyllä halua yhtään ylimääräistä krääsää meille.

Joten mietin kovasti mikä meillä on in. Palapelit. Ostin 49 palan palapelin ja jaoin sen 24 luukkuun. Ensimmäisiin 2 palaa per luukku ja viimeiseen 3 palaa. Lapset saavat sitten vuorotellen avata luukut ja pikkuhiljaa palapelistä tulee valmis.

31009849412_35906e901e_z

Etsin sopivia pusseja, mutta en löytänyt mieleisiä sopivaan hintaan. Niinpä ostin lahjapaperia, ja taittelin palat paperin sisään. Olin ostanut Tigeristä pienet numeroidut pyykkipojat, joilla sain pussukan kiinni. Liimasin vielä kylkeen jouluiset tarrat.

Pussukat olivat meillä jokusen hetken laatikossa, kun yritin keksiä niille sopivaa paikkaa meillä. Sitten viikonloppuna keksin hauskan idea. Sidoin puiseen henkariin kuusi narua, joihin jokaiseen kiinnitin neljä pussukkaa. Ja meillä on valmiina kiva joulukalenteri.

31009850812_c882a24b63_z

30332141104_5702934c75_z

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”DIY Joulukalenteri

  1. Voi miten hauska idea! Meilläkin palapelit on in, joten tämä olisi ollut hyvä! Meillä on tänä vuonna perinteinen joulusukka, mistä löytyy sitten sukkia tai jotain muuta pientä. Yritän myös välttää krääsää, joten hieman aiheutti päänvaivaa keksiä ”ei krääsää” kalenteriin, onneksi 2v ei vielä kaipaa kovin kummoisia juttuja. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s