Isänpäiväksi avaimenperä

Ehkä jossain välissä mulla on aikaa istua kirjoittamaan meidän oikeita kuulumisia, mutta sillä välin laittelen tänne näitä askarteluja ynnä muita.

Nyt isänpäivälahjoja ja kortteja.

Netissä on suuressa suosiossa käyttää kutistemuovia isänpäivälahjoihin ja täytyihän meidänkin kokeilla sitä. Suosion kyllä huomasi, mistään en meinannut löytää tätä, kun oli loppunut monesta paikkaa. Lopulta ostin Suomalaisesta kirjakaupasta paketin, jossa oli neljä arkkia. Valkoinen, musta, kirkas ja kirkas matta.

Me käytimme mattaa ja kirkasta ja jätämme loput johonkin toiseen tarkoitukseen. Monet olivat painaneet lasten käden- tai jalanjälkiä muoviin, mutta koska meidän lapset ovat jo niin isoja, päätin antaa heidän piirtää oman mielensä mukaan.

Mattaan pystyi piirtämään puuväreillä, kirkkaaseen taas tusseilla. Hieman lapsille joutui selittämään, että pientä piperrystä ei oikein voi tehdä, koska muovi kutistuu niin paljon, jopa kolmasosaan.

Ihan kivoja kuvia meille tuli ja sitten olikin se jännin hetki, kun muovit kutistettiin uunissa. Lapsista oli hauskaa katsella, kun muovi kupristui ja pieneni. Meidän avaimenperät olivat neliön muotoisisa, joista vain pyöristin kulmat, mutta mahdollisuuksia on siis monia.

Me siis teimme näistä avaimenperiä, joten se reikäkin pitää muistaa tehdä ennen uuniin laittoa. Uunista tullessa meillä on kovia muovinpalasia, joihin reikää on vaikea tehdä.

Sitten vielä kortiksi kravatit. Nämäkin lapset saivat koristella ihan oman mielensä mukaan. Toiset ovat isille, toiset vaarille.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s