Batman-juhlat

Nyt on kolmena päivänä juhlittu Vilperiä, ja kaiken muun härdellin keskellä olen tällä hetkellä aika väsynyt. Mutta koitan silti jakaa teille edes osan juhlahumusta.

Ensin juhlittiin kavereiden kesken ja juhlat menivät ihan kivasti. Ainahan sitä saa olla poliisina ja tarkkana, mutta muuten ei ole valittamista. Ehdin jopa juoda kahvikupposen, vaikka yksin pidinkin jöötä. Kuten arvata saattoi, eivät lapset kovinkaan paljon syöneet. Jäätelö ja keksit sekä sipsit kelpasivat.

Punch-Box oli tykätty, samoin piirustusseinä. Loppuajan he sitten leikkivät autoilla ja tytöt halusivat onkia.

Sukulaissynttärit menivät myös hyvin. Tällä kertaa vältyimme suurilta kakkuongelmilta, vaikka hieman enemmän hyytymistä juustokakku olisi kyllä vaatinut. Tämä oli kyllä oma mokana, kun en ollut lukenut ohjetta tarkkaan etukäteen.

Tein juhliin peruskinkkuvoileipäkakun, jonka koristelin Batman-tyyliin. Sitten oli pikkupizzoja, banaanimuffinsseja joiden päällä oli Kick-patukasta tehty lepakko, Batman-keksejä, Lepakkokuvioinen kääretorttu ja Lakritsi-sitruunakakku. Tässä tein täytteet toisinpäin ja kun lakritsitäytteen kastike kuuluu tehdä jääkaappiin jo päivää ennen, ei se ehtinyt hyytyä tarpeeksi. Ei sentään aivan valunut lautaselle.

Myös näissä juhlissa lapset saivat piirtää ja löytää pikkuyllätyksen Punch Boxista. Meidän isommat lapset tykkäsivät pukeutua Batman-asuihin ja Tyllerökin rakasti omaa tyllihamettaan. Laitan näistä asuista vielä tarkemmat kuvat, sillä ne ovat lasten Halloween-asut.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s