Dino World

Täällä meilläpäin vieraili vähän aikaa sitten Dino World-näyttely. Koska Vilperi on kovin kiinnostunut dinosauruksista, ajattelin viedä hänet sinne.

Näyttelyssä oli esillä noin 35 dinosaurusta, joista osa liikkui ja äänteli. Useasta oli pieni tietoisku. Lisäksi tasatunnein järjestettiin pieni esitys, jossa esiintyi ”aito” T-rexin poikanen, muna ja lopulta ”aito” äiti-Rex. Näitä sai jokainen halukas silittää. Esitys oli ihan jees, mutta aika pelottava ihan pienimmille. Esimerkiksi äiti-Rex ”hyökkäili” kohti yleisöä ja aika moni pienimmistä alkoi itkemään pelästyneenä. He eivät tietenkään käsittäneet, ettei dinosaurus ole oikea. Vilperi sanoi heti, että sen sisällä on ihminen ja näki ihmisen jalatkin.

Lisähinnalla pääsi ratsastamaan dinosauruksella ja toisella lisämaksulla hyppimään pomppulinnaan. Maksoin dinoratsastuksen, mutta en muuta. Mielestäni pääsylippu oli jo aika hintava ja ihan hyvin nämä olisivat voineet kuulua hintaan.

Näyttely oli kiva, tosin se oli aika nopeasti nähty. Vilperi kiersi sitä kuitenkin ympäri useaan kertaan ja saimme siellä noin tunnin kulumaan. Lopuksi hän jäi vielä putsailemaan dinosauruksen luita toviksi.

Lyhyestä virsi kaunis, kuvat puhukoon puolestani.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s