Fiftariasut lapsille

Kuten siis jo mainitsin, äitini juhlat järjestetään 1950-luvun teemalla. Pukeudummekin siis fiftari-tyyliin. Lapsia myöden.

Yritin ottaa lapsien vaatetuksesta kuvia samalla kun tarkistin, että kaikki tarvittava olisi mukana. Kuvat ovat valitettavasti otettu kännykällä, meidän kamera kun reistailee pahasti. Yritän saada sen korjatuksi ennen juhlia. No, kuvat eivät ole täydellisiä. Ainoa joka halusi poseerata, oli Tyllerö. Enkä nyt alkanut viimeisen päälle hiuksia laittamaan. Näette kuitenkin millaisissa vaatteissa meidän lapset juhlivat.

Pojille laitan James Dean-tyyliin farkut, valkoiset t-paidat ja takit. Vilperille nahkatakin ja Pallerolle farkkutakin, ihan vain siksi kun en löytänyt sopivan kokoista nahkatakkia tähän hätään. Etsitty kyllä on. Jalkaan vissiin mustat kengät, tennareita meillä ei ole. Palleron tukka pitäisi kammata taakse jollain geelillä. Isi saa hoitaa sen.

Tyllerö saa polkadot-mekon ja tyllihameen. Ballerinat onkin vanhat juhlakengät. Lisäksi kaulaan helmet ja tukka ponnarille. Lisäksi hiuksiin nauha. Otan Tylleröllekin nahkatakin mukaan, mutta hän ei ollut niin innokas sitä juhlissa käyttämään. Mekko kun ei näy muuten hyvin =).

Oman vaatetukseni näytän myöhemmin, mutta tylliä ja pallomekkoa löytyy äidiltäkin.

Mitäs mieltä? Ovatko vaatteet tarpeeksi 50-lukua?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s