Ohjelmana ongintaa

Nyt on ehkä aika paljastaa mitä kaikkea olen tässä kesän aikana puuhaillut. Nimittäin tällä viikolla koittaa äitini 60-vuotisjuhlat. Niihin olen askarrellut ja väsännyt vaikka mitä. Juhlien jälkeen paljastelen koristeita ynnä muita yllätyksiä, kunhan ensin otan niistä kuvia paikan päällä.

Olen myös suunnitellut lapsille puuhahuoneen, sinne tulee lapsille tekemistä juhlien ajaksi. Toteutin erään lasten suosikkiohjelmanumeron varsin perinteisellä tavalla. Nimittäin onginnan. Mutta nyt ei ongita herkkuja tai palkintoja, vaan…kaloja.

Hankin sinisen pesusaavin, joka kuvastaa vettä. Hankin neljä kepinpätkää ongiksi ja niihin sidoin narut kiinni. Narujen päihin ostin magneetit, jotka liimasin kuumaliimalla.

Kalat askartelin harmaasta huovasta ja paperista. Leikkasin huovan kalan muotoon ja paperin hieman pienemmäksi. Väliin liimasin klemmarin, johon magneetti sitten tarttuu. Sitten vielä silmät kiinni.

Yksinkertaista. Ainakin meidän lapset tykkäsivät, kun tätä kotona kokeilimme. Tämän voisi tietenkin toteuttaa niin, että kalojen alla on numerot tms, jos haluaa palkintoja jakaa. Ajattelin tämän kuitenkin niin, että lapset saavat vain kalastaa eikä kilpailua tulisi.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Ohjelmana ongintaa

  1. Paluuviite: 60-vuotisjuhlat 1950-luvun tyyliin | Kolme pientä porsasta

  2. Paluuviite: Batman-juhlat | Kolme pientä porsasta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s