Kesäjuhlat

Viime perjantaina vietimme työporukan kanssa kesäjuhlia. Olin kutsunut kaikki työkaverit meille iltaa viettämään. Vaikka kutsu oli annettu jo suullisesti kaikille, olin vielä askarrellut kortit, lähinnä jo senkin takia että kaikilla olisi meidän osoite tiedossa.

Iltaa vietimme nyyttäriperiaatteella. Jokainen toi grillaustarvikkeita ja saimme jopa herkullisen mansikkakakun kahvin kanssa. Ilta oli viileä, mutta hauskaa meillä silti oli. Mies lähti lasten kanssa Hoplopiin siksi aikaa ja he saivatkin hyvin 4 tuntia kulumaan siellä.

Pitäisi useammin kutsu ystäviä grillailemaan ja iltaa viettämään. Ja kun kaikki tuovat jotain, ei iso urakka jää yhden harteille. Lisäksi saimme perjantainakin uusia ideoita ja reseptejä, jokainen kun tekee omalla tavallaan.

DSC_1594

DSC_1596

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s