Kahvila lastenhuoneessa

Viime postauksessa lupailinkin jo uutta Tyllerön huoneessa. Tai oikeastaan uutta oli hyvin vähän, vanhat tavarat muuttuivat pienellä muutoksella Kahvilaksi.

Olen jo pitkään käännellyt ja väännellyt Tyllerön huoneen tavaroita, enkä ole saanyt niistä sopivaa kokonaisuutta. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus ostaa sinne uudet kalusteet, kun vain saan pähkäiltyä millaiset. Nykyiset kalusteet siis joutavat aikanaan pois, mutta nyt rakensin niistä kahvilatiskin.

Hyllyt olivat jo valkoiset ennestään, mutta maalasin vielä niiden taustat valkoisiksi. Ostin kaupasta liitutaulutarraa (halpaa sellaista, joka ei pysy kunnolla kiinni) ja sommittelin hyllyt kahvilatiskiksi. Meiltä löytyy valmiina kaikenlaisia kippoja ja kuppeja, kassakone ja kahvinkeitinkin. Lisäksi virkkaamaani pizzat, donitsit ynnä muut sopivat kuin nenä päähän tähän tarkoitukseen.

Uutena ripustin katosta roikkumaan sievän katoksen. Verho löytyi kotoa valmiina, mutta ostin koukut, kettinkiä ja puutankoa. Seinälle laitoin vielä palan liitutalutarraa, ja siihen kirjoitin hinnaston.

Kahvila oli iso yllätys lapsille ja kun he palasivat mummulasta, oli riemu ylimmillään. Tyllerö alkoi kiljua innosta ja lapset ovat nyt leikkineet joka ilta kahvilaa. Jokainen on saanut olla vuorollaan myyjä ja asiakas. Ja oppiihan tässä hienosti myös laskentaa. Vilperi esimerkiksi katsoo hintoja seinältä ja pyytää keksistä ”puolet rahoista”. Heh!

DSC_1444

DSC_1445

DSC_1446

DSC_1447

DSC_1448

DSC_1449

DSC_1450

DSC_1452

DSC_1454

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s