Äitienpäivälahjoja

Olin jotenkin unohtanut tämän vuoden äitienpäivän. Tai siis en unohtanut, mutta jotenkin se vain tuli niin äkkiä. Meillä kun mummut asuvat niin kaukana emmekä näe heitä kovin usein, lahjat on oltava mummuille valmiina silloin kun sinne mennään. Eli meidän tapauksessa kahta viikkoa ennemmin. Havaihduin siis tähän ajatukseen torstaina, kun perjantaina lähdimme matkaan. Onneksi olin kuitenkin miettinyt lahjaidean valmiiksi, joten puuttui vain toteutus.

Hain työmatkalla kaupasta tarvikkeet ja illalla lasten kanssa teimme lahjat valmiiksi. Nämä ovat niin helppoja tehdä, että onnistuvat melkeinpä kaikilta ja ovat nopeita tehdä. Joten vielä ehtii!

Teimme siis kukkaruukut. Ostin ruukut ja kukat, lapset koristelivat. Teimme sormiväreillä kukkia. Lapset painoivat kädenjälkiään ruukkuun ja lisäsimme lopuksi kukan varren ja lehdet. Aika nättejä tuli, eikö vain?

En ole aivan varma tuosta sormivärien pysyvyydestä ulkona. Yritin laittaa lakkaa ruukkujen pintaan, mutta oma lakkani oli vanhentunut enkä saanut lakattua ruukkuja. Täytyy ohjeistaa mummuja etteivät nyt aivan kaatosateessa ruukkuja pidä, kuitenkin laitoin ruukkuihin orvokkeja, jotka ovat ulkokukkia enemmän.

DSC_1435

DSC_1434

DSC_1433

DSC_1432

Hyvää äitienpäivää kaikille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s