Lomalle

Pitkään olen tätä harkinnut ja usean itseni käydyn eipäs-juupas-keskustelun jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että loma on tarpeen.

Varmaan oikeakin loma tekisi kutaa, mutta nyt puhun blogin lomasta. Tällä hetkellä meidän arki on todella kiireistä ja ”kulisseissa” tapahtuu asioita, joita en halua täällä jakaa. Aika paljon oma energiani pyörii nyt lasten (ja meidänkin) hyvinvoinnin ympärillä. Kirjoitettavaa ei oikein ole. Paitsi, että kaikki sairastavat vuorotellen, itselläni töihinpaluun johdosta myös aikoinaan vaivanneet ranneongelmat ovat palanneet tai meidän koti on niin epäjärjestyksessä ettei fiksuja kuvia voi edes ottaa. Kaikki on meillä hyvin, mutta nyt vain tapahtuu liikaa. Vilperi menee esikouluun syksyllä ja vaihtaa hoitopaikkaa. Pitäisi ehtiä panostaa jokaisen lapsen vahvuuksiin ja heikkouksiin. Parisuhdettakin pitäisi jaksaa hoitaa ja ystäviä ei saisi unohtaa. En jaksa panostaa kirjoittamiseen, vaikka haluaisin. Illalla haluan vain mennä ajoissa nukkumaan. En halua stressata postausten kirjoittamisesta, en halua kirjoittaa pakolla.

Raskain mielin ja sydämin täytyy todeta, että nyt aikani ei vain riitä, energiani ei vain riitä eikä intohimoni. En aio lopettaa blogia, jään vain hetkeksi lomalle. Kirjoitan silloin kun siltä tuntuu, joskus useammin, joskus harvemmin. Kirjoittelen tänne ainakin silloin tällöin askartelu- ja käsityöohjeita ja palaan meidän oikeilla kuulumisilla kesällä. Parhaiten pysyt perässä uusista jutuista seuraamalla meidän Facebook-sivuja. Tai instagramissa nimellä kolmepientaporsasta.

Oikein hyvää kevättä teille ja palaan rentoutuneena takaisin! Ettehän unohda meitä sillä välillä!

WP_20160311_15_28_50_Pro

WP_20160311_15_28_55_Pro

WP_20160312_17_44_01_Pro

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s