Virkatut kynäpurkit

Minulla on ollut koko kevään kova virkkausinto. Olen virkannut vaikka mitä ja niitä teille täällä esitellytkin. Sitten halusin päästä eroon pienistä langanjämistä. Ja keksin, virkkaan lasipurkeille suojuksia. Nyt te varmaan ajattelette, että minulla viiraa päässä.

Teimme jokunen aika sitten muutoksia työhuoneeseen. Työpisteen paikka muuttui toiseen huoneeseen ja se laitettiin oikeastaan kokonaan uusiksi. Nyt työpisteenä toimii lasinen pöytä meidän ”musiikkihuoneessa”. Huoneen väritys on harmaata ja vihreää. Olen säästänyt tyhjiä lasipurkkeja ja nyt keksin käyttää ne värikynille ja kynille. Ne vaan kaipasivat jotain ympärilleen. Virkkasin kahdella erilaisella ohjeella niihin suojukset ja omasta mielestäni ne ovat todella kauniit. Töihin tein vieläkin värikkäämmän version, siihen käytin kolmea eriväristä langanloppua.

Jos haluatte itsekin tehdä näitä, ohje isoäidinneliöistä tehtävään suojukseen löytyy täältä, englanninkielisenä.

DSC_1420

DSC_1421

DSC_1422

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s