Minion-naamiaisasu

Lapsilla on taas kuun lopussa vappunaamiaiset päiväkodilla. Tämä äiti on taas ajoissa asujen suhteen, joten nyt onkin hyvä hetki esitellä ne teille.

Tänä vuonna on ainoa mahdollisuus, kun kolme lastamme ovat yhtä aikaa päiväkodissa, sillä Vilperi siirtyy syksyllä esikouluun muualle. En siis voinut olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseni ja pukea heitä kolmeksi kätyriksi, minioneiksi.

Aika nopeasti oli selvää millaiset asut tekisin heille ja tänä vuonna ne ovatkin kovin käytännölliset. Pipot tein käyttöä varten, samoin paitoja voi käyttää myöhemmin.

Ostin H&M:stä kolme keltaista t-paitaa alennusmyynnistä. Ostin yhden ison sinisen trikoopaidan, alennusmyynnistä. Leikkasin sinisestä paidasta etu- ja takaosat, sekä olkaimet ja taskut. Ikäänkuin Kätyreiden farkkuhaalarin yläosaksi. Ompelin ne kiinni keltaisiin paitoihin. (Ja ei, en lähtenyt tarkalle linjalle sillä ompelukoneeni takkusi ja takkusi. Lopulta kun olin purkanut ja ommellut, purkanut ja ommellut, lainasin ompelukonetta ystävältäni, jotta sain paidat valmiiksi.) Ne eivät ole täydelliset, ne ovat hyvät.

Ostin keltaista trikookangasta, josta ompelin yksinkertaiset kaksinkertaiset pipot. Mustasta kankaasta tein silmät ja silmälasien nauhat. Sekä hiuksia. Ostin heijastinkangasta ja siitä tein silmälasien pokat.

Lisäksi lapset laittavat farkut jalkaansa ja ainakin isommat lapset mustat sormikkaat. Mustat sukat jalkaan ja meillä on Bob, Kevin ja Stuart. Lapset tykkäävät kovasti näistä asuista, niin myös äiti. Entäs te?

PicMonkey Collage

DSC_1267

DSC_1261

DSC_1247

DSC_1243

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s