Frozen-koristeet

Jaksatteko vielä vähän Frozenia? Vielä ennen juhlia olisi esittelemättä muut koristeet, joita olen tehnyt. Aika paljon käytin koristelussa valkoista, sinistä ja lumihiutaleita.

DSC_1198

DSC_1199

Tein sinisiä ja valkoisia pompomeja. Nämä päätyvät juhlien jälkeen koristeeksi lasten huoneisiin. Valkoiset Tyllerön huoneeseen ja siniset varmaankin Vilperin huoneeseen.

DSC_1236

DSC_1237

DSC_1238

Lisäksi tein lumihiutaleista ketjuja ja laitoin roikkumaan kattolamppuun, joka on ruokapöytämme yläpuolella. Tällä kertaa käytin ihan neulaa ja lankaa.

DSC_1228

DSC_1229

DSC_1231

Sitten tulostin Frozen-kuvia, joista tein muffinssikoristeita. Eli liimasin kuvia cocktail-tikkuihin.

DSC_1202

Tein myös hauskan Tervetuloa-kyltin, jonka laitan ulko-oveen. Siinä Olaf ja Tyllerö toivottavat vieraat tervetulleiksi. Kuvan leikkasin irti Frozen-muropaketista. Toisen kuvan teippaan varmaan seinään kiinni.

DSC_1219

Lopuksi askartelin Olafin kahvikapelilaatikoista. Eli yksinkertaisesti liimasin valkoista paperia ympärille ja sitten piirsin kasvot ja tein nenän. Tämän Olafin tarkoitus on olla eräs leikki. Lapset saavat ”keilata” lumipalloja ja yrittää kaataa Olafin (joka nyt on aika helppoa). Sitten lapset saavat palkinnoiksi ne paljon kohutut kaverilahjat.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s