Frozen-synttärisuunnitelmia

Tiedättekö? Tein aika hyvän päätöksen muutama viikko sitten. Aloin toden teolla miettiä Tyllerön tulevia synttäreitä. Kirjoittelin listaa tarvittavista hankinnoista. Olen lopen kyllästynyt joka juhliin etsimään väriin ja teemaan sopivia kertakäyttöastioita lapsille. En kuitenkaan haluaisi käyttää niihin tolkuttomasti rahaa ja aina käyn kaikki mahdolliset kaupat ja nettikaupat läpi hyvien tarjousten toivossa.

Sitten olimme Ikeassa ostoksilla ja törmäsin niin vastustamattoman hyvään ideaan, että kaappasin mukaani lautaset ja mukit Ikeasta. Enkä mitään kertakäyttöastioita, vaan tavallisia astioita. Ostin yksinkertaisia valkoisia lautasia 12 kappaletta, näillä hintaa oli 0,50 euroa kappaleelta. Mukeja ostin myös 12 kappaletta, nämä taisivat maksaa myös saman verran. Eli nopeasti laskettuna ostin astiat jokaiselle tulevalle synttärille samalla hinnalla (tai jopa halvemmalla) millä olisin ostanut pelkät Frozen-astiat. Eikä haittaa, vaikka ne särkyisivät. Värejä ja teemaa saa sitten lisättyä pilleillä, serveteillä ja muilla koristeilla.

DSC_1221

DSC_1224

DSC_1225

Nyt pöytään tulee siis nämä valkoiset lautaset ynnä muita tarjoilukippoja. Popcornia varten ostin tavallisia valkoisia pahvisia kahvimukeja, joista revin korvat irti. Nämä mukit olivat menossa mökille, joten kaappasin siitä jokusen mukin itselleni. Sitten liimasin kylkeen lumihiutaleita.

Aivan kertakäytöltä en säästy, ajattelin tajota dippikasviksia lapsille, joten hankin sinivalkoisia kuppeja niitä varten.Lisäksi on valkoisia pillejä ja sinisiä sekä valkoisia servettejä.

Koska en nyt tarjoile pillimehua, vaan (sinistä) mehua laseista, miehen aivan loistava idea pääsee myös mukaan. Hän ehdotti, että laitan mukien reunaan sokerikuorrutteen. Tiedätte sen, kun lasin reunat kastetaan ja sitten dipataan sokeriin. Se sopiikin täydellisesti huurteiseen teemaan. Itse en olisi sitä keksinyt!

Meidän ruokapöytä on aivan kauhean näköinen, naarmuinen ja lommoinen. Uusi on ostoslistalla, joskaan ei ole hankinnassa ennen synttäreitä. Mielessäni oli, että olisin ostanut siihen kertakäyttöisen pöytäliinan, mutta niiden hinnat ja kertakäyttöisyys hirvittävät. Sitten muistin, että kaapissanihan on valkoinen pöytäliina. Se siis saa peittää pöytää. Eikä haittaa vaikka likaantuisi, sen saa pestyä!

DSC_1205

DSC_1203

Aikuisten kahvikuppeina edustavat vanhat tutut siniset retromukit ja kerrankin ne ovat oikeaa väriä! Eiköhän näillä (ja kaikilla muilla koristeilla) saada juhlat aikaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s