Frozen-kutsukortit

Parin viikon päästä juhlitaan 4-vuotiasta Tylleröä. Kuten olenkin jo maininnut, tämän vuoden synttäriteemana on Frozen. Se on mieleinen sekä äidille että tyttärelle. Ja teeman ympärille saa vaivoin keksittyä askarteluja, koristeita ja tarjottavia. Jos ei ole aikaa tai halua, löytyy valmiina kaupoistakin vaikka mitä aiheeseen liittyvää.

Me pidämme Tyllerölle ensin kaverisynttärit, johon kutsuimme hänen oman ryhmänsä päiväkodista ja sitten seuraavana päivänä pidetään sukulaissynttärit.

DSC_1090

DSC_1093

Kutsukortteihin hain teemaksi kiiltävää, sinistä ja lumihiutaleita. Ainoastaan kutsupohjat ostin kaupasta, muuten kaikki muu löytyi kotoa valmiina. Lainasin työkaveriltani lumihiutaleleikkuria, jolla teimme lumihiutaleita yhdessä lasten kanssa. Korttiin tein valkoisia, muuhun koristeluun leikkasin sinisävyisiä hiutaleita. Jostain syystä olen ostanut kaupasta paljon talviaiheisia paperia, joilla ei ole ollut käyttöä aiemmin.

Vaaleansinisen korttipohjan päälle liimasin hopeista glitterinauhaa, hopeista glitteripaperia ja tulostetun Frozen-kuvan. Lisäksi liimasin kaksi erikokoista lumihiutaletta päällekäin ja keskelle liimasin valkoisen helmen. Olisin vielä halunnut liimata hopeisen ”Kutsu”-tekstin, mutta minulla ei ollut kuin kultaisia, joten jätin ne pois.

Toiselle puolelle liimasin itse kutsutekstin, josta leikkasin reunat. Fontti on Frozen-aiheinen, enpä tiedä huomaako kukaan sitä.

DSC_1094

DSC_1095

Mitäs pidätte? Simppeliä, mutta silti Frozenia. Itse tykkään kovasti.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s