Palmusunnuntaina

Perjantaina lapsilla oli päiväkodissa isovanhempien päivä. Silloin sinne saivat mennä isovanhemmat askartelemaan lasten kanssa virpomisoksia. Tarjolla oli myös lasten itse leipomia keksejä ja kahvia. Meillä minun äitini pääsi päiväkodille ja hän oli isompien lasten kanssa askarrellut muutamia oksia. Minä olin sillä välin Palleron kanssa pienempien puolella. Pallero ei itse vielä osannut kiinnittää koristeita, mutta kovasti antoi ohjeita mihin koristeet kiinnitetään.

DSC_1151

DSC_1152

DSC_1153

Mummun mukana tulivat myös eno ja S-serkku kyläilemään. Olimme hakeneet lasten kanssa valmiiksi oksia, joita sitten yhdessä isolla porukalla askartelimme lauantaina. Nyt isommat lapset jaksoivat jo keskittyä hyvin askarteluun, viime vuonna minä sain ne suurimmaksi osaksi tehdä. Nyt muutama viimeinen jäi minun harteilleni. Tietysti tänä vuonna he tiesivät mihin tarkoitukseen oksat tulevat. Pallerolla oli hieman eri käsitys oksien koristelusta ja hän olisi halunnut nyppiä kaikki pajunkissat irti. Todella hienoja oksia meille lopulta tuli. Nämä oksat ovat siitä hyviä, että niihin voi käyttää kaikenlaiset ylimääräiset nauhat ja muut koristeet joita ei muuhun askarteluun käytetä. S-serkku sai tietenkin mukaansa kotiin itse koristelemansa oksat.

DSC_1154

DSC_1157

WP_20160319_09_51_27_Pro

Me lähdimme sitten sunnuntaina kiertämään muutamat naapurit ja tutut läpi. Vilperi kertoi minulle kymmentä minuuttia ennen lähtöä, että hän haluaa olla pupu. No, näppäränä äitinä sitten väsäsin äkkiä pupun korvat pahvista ja kiinnitin hiuspantaan. Hännäksi ryttäsin yhden harsoliinan ja kiinnitin hakaneulalla. Mietin aluksi otanko Palleroa vielä mukaan, mutta lopulta hän sai olla kissa. Nämä varusteethan ovat jo tutut aiemmista vuosista ja naamiaisista. Tyllerö oli sitten noita.

Hienosti Vilperi jo osasi lorun, vaikka äiti sai mukana lorutella. Muut vaan tyytyivät heiluttelemaan oksia. Hienosti lapset jaksoivat kiertää ja tietysti palkinnot olivat miellyttäviä.

Ensi viikolla jos saisimme loput pääsiäisaskartelut tehtyä, niin voisin niitä teille esitellä. Oikein hyvää Palmusunnuntaita teille kaikille!

DSC_1175

WP_20160320_10_21_41_Pro

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s