Virkattu Frozen Elsa-hattu

DSC_1030

DSC_1032

Tyllerö on ihastunut Frozeniin, kuten varmaan aika moni muukin tyttö tällä hetkellä. Me olemme yrittäneet välttää kaikenlaisen Frozen-krääsän ostamista. Palapelejä meillä on, elokuva on katsottu muutamaan kertaan, mutta sitäkään meillä ei ole omana. Sukkia löytyy Frozenissa ja mummu on ostanut Frozen-muroja. Nyt kuitenkin näyttää, että Tyllerön synttärit tullaan järjestämään Frozen-teemalla, sillä onhan se vaan pakko! En malta odottaa, että pääsen toteuttamaan ne juhlat…

Olen kuitenkin sitä mieltä, että itse tehty kannattaa vaikka kaikki eivät arvosta sitä. Joten, tuumasta toimeen ja virkkasin muutamana iltana Tyllerölle Frozen-pipon. Yritän tällä hetkellä päästä eroon valtavasta lankakasastani, joten tähänkin aineet löytyivät kotoa. Ohjeen löysin netistä, mutta loppujen lopuksi se oli vain suuntaa-antava, sillä lanka jota käytin oli erilaista kuin ohjeesta. Joten kerroksi ja silmukoita tuli lopulta paljon enemmän kuin ohjeessa. Alkuperäisen ohjeen löysin täältä. Muuten tein ohjeen mukaisesti.

Lopuksi vielä ompelin pipon sisälle vuoren trikoosta, jotta sitä voisi käyttää kylmemmälläkin säällä. Ainakin aluksi Tyllerö saa käyttää pipoa vain kauppareissulla ym, sillä pelkään valkoisen letin olevan heti kurassa tai irti. Jos haluaa piposta käytännöllisemmän, pelkkä lumihiutale koristeenakin on aika hieno.

Aika hieno pipo tuli Tyllerölle, eikös?

DSC_1035

DSC_1036

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s