Aakkoseni

Minulla on tällä hetkellä joku askartelu/käsityövimma. Jotta jokainen teksti ei koskisi niitä, ajattelin avata teille taas hieman omaa maailmaani. Tällaisia samantapaisia haasteita on liikkunut siellä sun täällä ja nyt on minun vuoroni osallistua.

Tässä siis minun tämän hetkiset aakkoseni.

Apulanta. Apulanta on vuosien aikana noussut lempibändieni listalla aika ylös. Heidän viimeisin biisinsä, Valot pimeyksien reunoilla saa minut kyyneliin. Mielettömät sanat. Kuunnelkaa vaikka itse.

Bloggaus. Koen itselleni tärkeäksi asiaksi, vaikka aina ei olisikaan aikaa tai asiaa. Tämä on minun oma hetkeni. Ja vaikka kukaan ei tätä lukisikaan, kirjoittaisin silti.

Cafe Latte. Saa minut heräämään aamulla.

Dan Brown. Toinen lempikirjailijoistani. Toinen on John Grisham. Ostan aina heidän uusimmat kirjansa. Tällä hetkellä odotan kuola valuen, koska Brown julkaisee seuraavan teoksen.

Emmerdale. Oikeastaan ainoa sarja jota seuraan. Tai seurasin. Mies vihaa tätä sarjaa ja nyt kun en ole enää kotona katselemassa aamun uusintoja, kuudelta illalla on vähän tiukkaa avata telkkaria. (Tosin en muutenkaan ehtisi silloin istuskelemaan telkkarin ääressä.) Joten nykyään katselen harvemmin tätä ihanaa sarjaa.

Frozen. Tarvitseeko selittää? Meillä sekä äidin, että tyttären suosikki. Ja voinkin jo paljastaa, että Tyllerön tulevat synttärit järjestetään milläs muullakaan kuin Frozen-teemalla. Pysykää kuulolla!

Gluteenittomuus. Voisin vaikka kirjoittaa tästä jossain vaiheessa oman kirjoituksen, mutta näillä linjoilla ollaan menty jo kymmenisen vuotta. Silloin tällöin lipsuen, mutta tätä tietä eteenpäin kulkien.

Halu auttaa. Olen perusluonteeltani huolehtivainen, ymmärtäväinen ja haluaisin auttaa ihmisiä, jos vain voin.  Kuuntelen mielelläni ihmisten kuulumisia. Annamme rahaa erilaisille liitoille (Kuurojen liitto, Hengitysliitto ym) ja kerään jouluisin pieniä paketteja vähävaraisialle. Olen kuitenkin elämässäni saanut aika paljon murheita niskaani, joten aina en jaksa välittää ihmisten turhanpäiväisistä murheista. Elämässä on isompiakin murheita. En kuitenkaan haluaisin ajatella, että olen kovettanut itseni, enhän?

Italia. Vaikka en välitä pastasta tai pizzasta, rakastan tätä maata. Sinne haluan yhä uudelleen ja uudelleen.

Järjestelmällinen. Sellainen minä olen. Kaupassa tavarat pakataan kassiin tietyssä järjestyksessä, astianpesukoneeseen astiat laitetaan omille paikoilleen, palapelit ovat eri paikassa kuin lautapelit. Omat Cd-levyni ja kirjani ovat laatikossa ilmestymisjärjestyksessä. Tavaroille on omat paikkansa. Rakastan järjestelyä, kaappien siivousta ja organisointia.

Kolme pientä porsasta. Vilperi, Tyllerö ja Pallero. Rakkaat lapseni.

Laiskuus, lepääminen. Kuten voitte päätellä esimerkiksi kohdasta J ja edellisistä kirjoituksista, en ole laiska ihminen. En osaa vain levätä, sillä on miljoona asiaa joita täytyy tehdä. Jos lepään, teen siltikin jotain. Virkkaan, kudon, askartelen, vähintäänkin suunnittelen jotain.

Mieheni. Pelastajani, rakkauteni. Paljon olemme kokeneet, paljon on vielä edessä.

Näpräys. Toistankohan jo itseäni? Rakastan kaikkea näpräystä, käsillä tekemistä. Aina on oltava joku työ. Nyt on virkkauskausi meneillään, mutta kohta se vaihtunee taas askarteluun, kun Tyllerön synttärit lähestyvät.

Oma aika. Sitä ei ole. Siksi, että en osaa ottaa sitä. Olen liian tunnollinen äitinä, kodin hengettärenä, vaimona. Haluan tehdä itse asiat, hoitaa omat lapseni, olla joka paikassa heidän kanssaan. Oma aikani on sitä, että teen omia juttujani olemalla samalla lasteni vierellä. Askartelen yhdessä Tyllerön kanssa, virkkaan kun lapset leikkivät lattialla, luen kun nukutan lapsia.

Popeda. Koska Popeda on Popeda.

Raha. Ei ole koskaan ollut itselleni tärkeä. Tietenkin sitä tarvitaan ja joskus toivoisi, että sitä olisi enemmän. Mutta mielestäni rahalla ei voi ostaa onnea tai rakkautta. Raha ei tee onnelliseksi. En osta luksustuotteita itselleni, en osta lapsille kalliita lahjoja. Annan mieluummin aikaa, elämyksiä tai itse tehtyä.

Suklaa. Mielellään tummaa. Sillä herkuttelen.

Terveys. Tärkeä asia. Itse en liiku tarpeeksi, mutta en kyllä ehtisikään. Syön kuitenkin suht hyvin ja käytän superfoodeja ja vitamiineja.

Uinti. Itselle mieluisin kuntoilulaji. Perheemme harrastus. Nuorempana harrastin uintia paljonkin ja haaveilen siitä omasta ajasta, vaikkapa uiden. Toisaalta taas ajattelen niin, että jos sinne uimahalliin menee, niin mennään sitten lasten kanssa. Heh, taas laitan lapset etusijalle!

Veli. Ainoa veljeni, parhain sellainen! Parempaa en olisi voinut toivoa.

Ystävät. Teitä voisi olla enemmänkin. Te jotka olette ystäviäni, olette tärkeitä!

Äitiys. Tärkein roolini elämässäni. Välillä koen epäonnistuneeni suuresti, välillä taas koen isoja onnistumisen hetkiä lasteni kanssa. Omalta äidiltäni olen oppinut monia asioita. Äidit ovat tärkeitä!

Örveltäminen. Ei ole koskaan kuulunut elämääni. Olen oppinut elämässä paljon tästä asiasta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s