Vauvamuistot kehyksiin

Moneen kertaan olen teille kertonut, että minulla on tällä hetkellä kova sisustusvimma. Kotia pitäisi jotenkin uudistaa, mutta tietenkin mahdollisimman halvalla. Pienin askelin edeten olen tehnyt muutoksia.

Yksi pienistä muutoksista tapahtui olohuoneessa. Meidän olohuoneen seinällä on lapsistamme mustavalkoiset vauvakuvat Ikean kehyksissä. Jossain vaiheessa kaipailin seinälle heidän 1-vuotiskuvia ja suunnittelinkin isoa canvastaulua. En vain saanut suunnitelmasta tarpeeksi hyvää ja toisekseen Tyllerön kuvat ovat niin huonolaatuiset, että se idea jäi. Toisaalta taas olisi kiva ottaa perhekuva jossain vaiheessa ja laittaa se seinälle kehystettynä.

Sitten taas yhtenä iltana pinterestiä selatessani törmäsin ns. muistotauluun. Siitä se ajatus sitten lähti. Ikean Ribba-kehys on sen verran tilava, että kuvan lisäksi kehykseen mahtuu noin parin sentin paksuinen tavara. Etsin jokaiselta lapselta jonkin sopivan vauvatavaran, jonka haluan säilyttää. Sen jälkeen asettelin (tungin) ne kuvien lisäksi kehyksiin.

DSC_0811

DSC_0813

DSC_0810

DSC_0808

Vilperin kehykseen laitoin ristiäisissä hänen kaulassaan olleen pienen kravatin ja vaaleansinisen pupun. Tyllerölle taas vastaavanlaisen vaaleanpunaisen pupun ja hänen meidän häissään käyttämänsä tossut. Pallerolle löysin sopivan pikkunallen ja sinisen rusetin.

Mielestäni kuvista tuli nyt kivat ja esineet toivat uutta ilmettä vanhoihin kuviin. Toistaiseksi mennään näillä, kunnes tilalle saadaan uudet kuvat tai uusi idea.
Ajatuksena on toteuttaa vielä eräs muistotaulu, hieman isompi. Palaan siihen sitten, kun ensin löydän sopivan kehyksen idealleni.

Miltäs tämä idea vaikuttaa teistä? Oletteko te tehneet vastaavia tauluja?

DSC_0806

DSC_0805

DSC_0804

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s