Eskarin huone

Jos minulla on pää täynnä askarteluideoita, niin on myös sisustusideoita. Tällä hetkellä sisustetaan uutta työhuonetta pikkuhiljalleen ja Vilperin huone sai juuri uutta ilmettä.

Tietyt kriteerit uudelleensisustukselle oli. Halusin huoneeseen hyllyjä Legoja varten sekä jonkinlaisen pöytätason tulevaisuutta ajatellen. Kaiken halusin toteuttaa lisäksi pienellä budjetilla eli isoja muutoksia emme tehneet. Lisäksi lisäsimme pikkuparven alle toisen sängyn, joten nyt huoneessa on kokonainen kerrossänky. Palleroa emme vielä siirrä sinne nukkumaan, sänky toimii tällä hetkellä pötköttelysänkynä, iltasatujen lukupaikkana ja vierassänkynä. Ja loppujen lopuksi Vilperi halusikin siirtyä alas nukkumaan, koska alasängystä tuli kiva maja.

DSC_1004

DSC_1005

DSC_1006

DSC_1007

Olin etsinyt aika kauan siroa hyllyä seinälle. Oma silmäni tykkäsi String Pocket-hyllystä, mutta rahapussi taas ei. Monessa blogissa suosittiin sen tilalla Ikean jo (valitettavasti) valikoimista poistunutta hyllykköä. Joten mikä sitten olisi hyvä vaihtoehto? Sitten sattumalta törmäsin useammassakin blogissa vaihtoehtoon, jossa rakennettiin kokonaisuus tavallisista (vaatehuone)kiskoista ja hyllylevyistä. Tämä idea mahdollisti myös pöytälevyn saamisen samaan kokonaisuuteen. Joten mies haki pyynnöstäni Ikeasta Algot-sarjan kiskoja, hyllyjä ja kannattimia sekä kahta eri syvyyttä hyllylevyjä.

Nyt Vilperin huoneeseen saatiin samalla kolme hyllyä Legoille ja pöytätaso. Hyllyjä voi siirrellä tarvittaessa ja ostaa myös lisää. Jos joskus päätämme luopua kokonaisuudesta, voimme siirtää sen vaatehuoneeseen, jossa samaa sarjaa jo on. Ostin myös muutaman koukun, jotka ovat vielä vailla käyttöä. Hinnaksi tälle meidän kokonaisuudelle tuli muistaakseni 80 euroa. Pöytätaso on ollut kovassa käytössä, siinä tehdään paljon palapelejä.

DSC_1008

DSC_1011

Lisäksi siivosin taas leluja ja kirjoja pois sekä suurimman osan kirjoista siirsin Tyllerön huoneeseen. Laitoimme isin vanhan helikopterin roikkumaan kattoon ja hyllyille pääsivät siis Vilperin (isin) hienoimmat Legot.

Seinille jätin kirjaintarrat sekä magneettitaulun. Lisäksi tulostin seinille vähän isommalle pojalle sopivia kuvia. Toistaiseksi ne ovat tulosteita, kunnes osaan päättää millaista taidetta haluan lastenhuoneeseen. Pöytätason yläpuolella on maailmankartta ja sängyn päädyssä on tähtikartta. Teippasin tulosteet kiinni mustalla sähkärin teipillä, joka antaa kivan lisän seinälle.

Mielestäni jo näinkin pienellä muutoksella huoneeseen saatiin kivaa piristystä aikaan ja huone muuttui (tulevalle) eskarilaiselle sopivaksi. Mitäs tykkäätte?

DSC_1009

DSC_1010

DSC_1012

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s