Leijuva kahvikuppi

Yleensä iltaisin, kun nukutan Palleroa minulla on aikaa tutkia puhelimella nettiä ja pinterestiä. Siellä törmään jatkuvalla syötöllä aivan valtavan ihaniin askartelu- tai sisustusideoihin. Tekisin niitä koko ajan, jos vain voisin. Talletan ideoita ja toteutan sitä mukaan kun ehdin. Tässä yksi sellainen.

DSC_0846

DSC_0848

Tämän tein anopille syntymäpäivälahjaksi ja tarkoitus olisi toteuttaa näitä muutama lisää. Kuppeja kun sattuu löytymään vielä kolme. Ne ovat olleet kaapissa pölyttymässä jo kauan ja vihdoin löysin niille käyttökohteen.

Leijuvaan kahvikuppiin tarvitset:

-Kupin ja tassin. Minulla oli espressokuppi

-Vannenauhaa tms

-No more nails-liimaa

-Kuumaliimaa

-Kahvipapuja

-Koristeita

DSC_0523

DSC_0525

DSC_0528

DSC_0529

DSC_0537

Leikkaa vannenauhasta sopivan pituinen pätkä ja taittele se niin, että yksi osa menee sisälle kahvikuppiin, toinen osa on ns. jalka ja kolmas osa taittuu tassin pohjalle. Voit halutessasi karhentaa pintoja, että liima tarttuu paremmin. Sitten vain liimaat vannenauhan kuppiin ja tassiin kiinni siinä kulmassa, että hökötys ei kaadu. Liimaamisen jälkeen vielä voit muokata kulmaa, sillä vannenauha taipuu kyllä.

Kun liimaukset ovat kuivuneet, voi aloittaa kahvipapujen liimaamisen. Itse tein niin, että laitoin liimaa pienelle alueelle ja kaadoin kahvipapuja päälle. Liimaa koko vannenauha piiloon taiteellisen silmäsi mukaan. Lopuksi täytin tyhjiä koloja. Tarkoitus olisi saada aikaan vaikutelma, että kahvikuppi leijuu ilmassa ja kahviporot valuvat kupista alas.

Lopuksi voi vielä koristella kuppia. Itse laitoin tähtianiksia ja timantteja.

Tämänhän voisi toteuttaa vaikka kukilla tai millä ikinä nyt keksiikään. Muovisilla tai aidoilla. Mielikuvitusta vain kehiin!

DSC_0851

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s