Talven riemua

Kun vihdoinkin olemme saaneet lunta ja pahimmat pakkaspäivät ovat ohi, olemme lasten kanssa ulkoilleet ihan omassa pihassa. Lunta on kolattu kasoiksi ja tietenkin aura-auton tekemään kasaan on menty peuhaamaan.Ihanat punaiset posket ja raikas mieli (sekä kurniva nälkä) oli kaikilla, kun sisälle päästiin.

DSC_0954

DSC_0955

DSC_0964

DSC_0965

Palleron kanssa on ollut sama ongelma kuin Vilperin kanssa aikanaan. Hänen kätensä ovat aivan jäässä pienenkin ulkoilun jälkeen. Olen ostanut ja testannut vaikka mitä hanskoja ja lisäksi alla on pikkutumput. Eipä kovin paljon auta. Hän kun ei liiku ja touhua niin paljon kuin isommat lapset. Tänään kuitenkin Pallero kiipesi yhä uudestaan ja uudestaan lumikasan päälle ja pyöri siitä nauraen alas. Tunnin ulkoilun jälkeen kädet ovat vielä sopivan lämpimät.

Samat lelut kuin kesällä käyvät hyvin myös talven leikkeihin. Traktoreilla ajeltiin ja peräkärryyn tehtiin lumikuormia. Lisäksi tietenkin lapiot, liukurit ja pulkat on kaivettu esiin.

DSC_0970

DSC_0975

DSC_0976

DSC_0991

Lisäksi sukset on kaivettu kaapista. Jokainen lapsi sai vuorollaan kokeilla suksia ja pienet lenkit jokainen hiihtikin omassa pihassa. Vilperille sauvat ovatkin jo aika lyhyet, täytynee ostaa korkeammat jos he oikein innostuvat hiihtelemään. Nämä kuvat on otettu todella harmaana päivänä, joten kuvat ovat aika tummia.

Jos vielä luistelemaan ehdittäisiin lähipäivinä, niin se olisi kiva. Tulossa on taas sairaalareissu Vilperille (josta voin kertoa myöhemmin), joten sisällä oloa on lähiviikkoina tiedossa yllinkyllin. Nyt siis ulkoilua extramäärin ennen sairaslomaa.

DSC_0815

DSC_0822

DSC_0824

DSC_0827

DSC_0832

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s