Kiitoslahjat kaivurisynttäreille

Olihan näille synttäreille saatava myös teeman mukaiset kiitoslahjat. En lähtenyt ostamaan jokaiselle lapselle pikkukaivuria, sillä iso osa lapsista on tyttöjä (vaikka käyvät ne tytöillekin). Sen sijaan toteutin idean, joka ei ollut ihan helpoimmasta päästä talvella.

Kiitoslahjoiksi halusin lasten hiekkalapiot, tietenkin keltaiset. Ja arvatkaa vain, löytyykö niitä mistään tähän aikaan vuodesta? Ei löydy! Nettikaupatkin myivät ei oota, tai sitten ne olivat sekavärisiä. Vihdoin löysin paikan, josta pystyi tilaamaan haluamansa värisiä hiekkalapioita. Ei kun tilaus sisään ja lapioita odottelemaan.

Yksin lapio näytti tyhjältä, joten laitoin vielä lisäksi mukaan kelta-mustat lakut ja muutaman keltaiseen folioon käärityn suklaapallon. Sitten kaikki kauniisti läpinäkyvään pussiin ja mustalla nauhalla kiinni.

Mielestäni nämä ovat kauniin näköiset!

DSC_0551DSC_0552

DSC_0550DSC_0548

PS. Aika ajoin kuulen ihmettelyjä, miten ehdin arjen lisäksi suunnitella vuodessa kolmet juhlat. Kun aloittaa ajoissa, jokainen ehtii. En minäkään edellisenä iltana näitä tekisi. Nämäkin juhlat ovat olleet tarjoiluja vaille valmiit jo joulukuun alussa. Tyllerön tulevat huhtikuiset juhlat ovat jo hyvällä mallilla….

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s