Joulukalenteri: Luukku 13

DSC_0560

Meillä oli lasten päiväkodin joulujuhlat tällä viikolla. Tänä vuonna juhla oli sisätiloissa, ihanien esitysten kera. Jokainen ryhmä oli harjoitellut oman esityksensä ja kyynelsilminhän niitä katseltiin. Alkuun oli havaittavissa jännitystä vähän jokaisessa lapsessa ja vanhempia oli ikävä, mutta hienosti kaikki esiintyivät. Ihanat, innokkaat lapsukaiset esittivät metsämökin tonttuja ynnä muita tuttuja joululauluja.

Tyllerön ryhmä esitti Revontulitanssin ja ylpeänä katselin miten innokkaasti ja tarmokkaasti Tyllerö esiintyi. Välillä tietenkin täytyi vilkuttaa vanhemmille ja Pallerolle. Vilperin ryhmä taas esitti Petteri Punakuonon ja heidät oli viimeisen päälle puettu poroiksi.

Esitykset hurahtivat ohi hetkessä, mutta tiedän että niiden eteen on käytetty paljon aikaa. Useampana päivänä ja viikkona lauluesityksiä on harjoiteltu. Kiitokset siitä tädeille!

Lopuksi oli tarjolla lasten leipomia joulutorttuja ja glögiä. Lapset saivat vielä mukaansa joulupussukan, joka sisälsi mandariinin, piparin ja rusinoita.

Ensi vuonna meidän pieninkin tonttu pääsee esiintymään.

DSC_0587

DSC_0591

DSC_0606

DSC_0607

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s