Joulukalenteri: Luukku 12

Jokavuotinen ongelma: mitä antaa lahjaksi päiväkodin tädeille tai luokanvalvojalle? Ainakin Tyllerön ryhmässä kerätään rahaa yhteistä pientä lahjaa varten, mutta annamme silti vielä oman pienen lahjan. Ai miksi? Koska olen sen jo suunnitellut valmiiksi ja Vilperin ihana päiväkotitäti tarvitsee siltikin joululahjan.

Ajattelin ensin tehdä itse jalkakylpysuolaa, mutta sitten mieleeni tuli itse tehty vartalokuorintavoide.

Kokeilin ensin itse useita erilaisia kuorintoja, toiset olivat niin epäilyttävän värisiä, että niitä ei voisi lahjaksi antaa. Itseäni miellyttävimmän näköisen ja tuoksuisen (!) kuorinnan löysin täältä. Piparkakun tuoksuinen kuorintavoide on todella sopiva lahja jouluksi. Kuten alkuperäisessä ohjeessakin sanotaan, kuorintavoide on aika karkeaa, joten se sopii vain vartalolle. Itsekin sitä kokeilin ja karkeaa oli, mutta kookosöljy jätti aivan ihanan tunteen iholle. Ehkäpä koitan tehdä tädeille hieman öljyisemmän version tai sitten vain toivon, että he eivät ole kovin herkkäihoisia.

Lisäksi ostin vielä pienet pyyhkeet pakettiin, jotka sitten paketoin lähempänä joulua. Teen kuorintavoiteen vasta viime tipassa, jotta se säilyisi mahdollisimman pitkään. Lisäksi laitan purkkeihin vielä etiketin. Näissä kuvissa oleva kuorintavoide sekoittui hieman huonosti, kun olin niin hätäinen kuvauksen kanssa…hups.

DSC_0478

DSC_0469

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s