Joulukalenteri: Luukku 10

Vinkki joululahjaksi mummuille, vaareille ja kummeille.

Me olemme jokaisena edellisenä vuonna, jona meillä on lapsia ollut, tehneet mummuille joululahjaksi valokuvaseinäkalenterit. Itse olemme käyttäneet Ifoloria, mutta moni muukin tarjoaa samanalaisia kalentereita.

Kalenterin teko-ohjelma on helppo käyttää, lataat vain valokuvat ja asettelet ne haluamiesi kuukausien kohdalle. Monessa ohjelmassa voi valita taustan värin, kirjoittaa tekstiä ja lisäillä kaikkea kivaa. Tämä ei tietenkään ole välttämätöntä, jos ei halua. Lisäksi kalenteriin saa nimipäivät, juhlapyhät ja jopa itse lisättyjä tärkeitä päiviä. Kuvia voi laittaa vain yhden per kuukausi tai sitten useita. Jokaiselle sivulle voit määritellä oman muotonsa.

Kalenterin muotoja ja kokoja on monia ja varmasti jokainen löytää haluamansa kalenterivaihtoehdon.

Jonain vuonna käytin aikaani siihen, että otin lapsista kuvia esimerkiksi vappupallojen kanssa tai pääsisäisenä ja käytin sitten näitä kuvia kalenterissa. Itse olen pyrkinyt siihen, että talviset kuvat olisivat talvikuukausien kohdalla ja lasten synttärikuvat oikeissa kuukausissa. Joulukuvien kanssa on aina käynyt niin, että olen käyttänyt edellisen vuoden joulukuvia, joten kun kalenterissa päästään joulukuuhun asti, kuvat ovat kaksi vuotta vanhoja.

Tässä muutama kuva meidän ensimmäisestä kalenterista, kuvissa Vilperi.

016

DSC_1558

DSC_1781

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s