Joulukalenteri: Luukku 9

DSC_0354

DSC_0353

DSC_0351

Eilen näytin teille, miten olin taitellut kirjasta sydänkoristeen. Näytän teille vielä, kuinka askartelin kirjoista joulukuusia. Näitä voi antaa lahjaksi vaikkapa naapureille, sen iänikuisen konvehtirasian sijasta.

Yritin aluksi etsiä netistä ohjetta, jossa olisi tullut oksat esille, mutta sellainen olisi onnistunut vain reunat leikkaamalla. Tein sitten yksinkertaisemman kuusen, mutta ei tässäkään mitään vikaa ole!

Tässä mallissa ei kirjan kansia tarvita lainkaan, joten voit valita jonkun rumemmankin kirjan. Sitten vain taittelemaan sivuja. Ensin 90asteen kulmassa sivun yläreuna kirjan taitokseen ja sitten vielä toisen kerran niin, että taitettu reuna menee kirjan taitokseen. Vielä alareunaan tullut lipare tasaiseksi. Näin teet jokaiselle sivulle. Lopuksi vielä koristelin kuusta glitteriliimalla ja laitoin latvaan tähden.

DSC_0465

DSC_0466

DSC_0467

DSC_0468

Eikö ole kaunis?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s