Joulukalenteri: Luukku 8

DSC_0321

DSC_0323

Olen ihastunut monien muiden tapaan kirjojen taitteluun.

Tämä on hyvin koukuttavaa, rentouttavaa puuhaa ja kun omaa mielikuvitusta, voi tehdä millaisia taideteoksia tahansa. Ja nämä käyvät vallan hyvin lahjoiksi jouluun, synttäreille, häihin, äitienpäiväksi tai vaikka tupareihin. Tähänhän saa käytettyä hyvin vanhoja kirjoja, kunhan ne vaan ovat suht hyvässä kunnossa. Ja kirppiksethän ovat täynnä vanhoja kirjoja, halvalla! Itse olin aika tarkka millaisia kirjoja lähden kirppikseltä hakemaan ja löysinkin tämän aivan ihastuttavan kirjan. En ajatellut lukea Tolstoin Anna Kareninaa, mutta katsokaa millaiset kannet tässä on! Mielettömän kauniit. Niinpä ajattelin tehdä tästä miehelleni hääpäivälahjan. Hintaa tälle lahjalle tuli 2 euroa.

En lähde tässä kertaamaan taiteltun kirjan teko-ohjeita, sillä niitä on internet pullollaan. Mutta siis yksinkertaisesti, jokainen sivu taitellaan yksitellen tietystä kohtaa, jotta saadaan aikaan haluttu kuvio. Tämä sopii hyvin tarkalle ihmiselle, kuten minä.

Tällainen tuli minun ensimmäisestä kokeilusta. Ei täydellinen, mutta riittävän hyvä.

DSC_0322

DSC_0324

DSC_0325

DSC_0326

Hyvää 3-vuotishääpäivää rakas mieheni!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s