Joulukalenteri: Luukku 5

DSC_0295 (2)

Kuten tiedätte, meillä on kaksi poikaa ja yksi tyttö. Leluja löytyy niin poikien kuin tyttöjen makuun ja sukupuoliroolit sekoittuvat. Pallero leikkii vauvoilla, Vilperi tekee leikkiruokaa ja Tyllerö taas ajelee autoilla. Meidän käytössä leluja menee rikki, niitä heitellään kiukuspäissään, pureskellaan tai niistä muuten vain irtoaa tai hukkuu osia leikkien temmellyksessä.

Mutta vuosien aikana meillä on ollut ainakin yksi lelu, joka on kestänyt jokaisella lapsella ja kestää edelleen. Se on ostettu neljä vuotta sitten Vilperille 1-vuotislahjaksi ja edelleen hänkin käyttää sitä.

Nimittäin Bagheran potku-paloauto.

Tällä on ajeltu hurjia vauhteja, sitä on leikkikorjattu ja palokelloa kilistelty. Sen paloletkua on vedelty ja todellakin ajettu tulipalokovaa. Tämä on kestänyt eikä siinä taida olla yhtään naarmuakaan, vaikka seiniäkin päin on ajeltu. (Eri asia on sitten, onko seinissä ja ovenkarmeissa jälkiä). Se on tarpeeksi kevyt, jotta pienikin lapsi saa sitä käänneltyä sekä se on hurjan ketterä. Meillä on jokainen lapsi rakastanut ajella tällä, jopa niin paljon, että välillä se on täytynyt laittaa jäähylle riidan tullessa. Se ei ole pelkästään pienten lelu ja on vieläkin sopiva Vilperille. Pallero aloitteli sillä ensin istumalla kyydissä, mutta heti kun jalat koskivat maahan, alkoi hurja meno. Todella hyvin lapset osaavat ohjata sitä kovissakin vauhdeissa, sillä ratti kääntyy hyvin.

Me emme olisi ostaneet tällaista varmaankaan itse, saimme sen tilaajalahjaksi lehteä tilatessa. Mutta oli kannattava ostos ja kerrankin mielekäs ja sopiva tilaajalahja. Auto on lisäksi kaunis ja käy ihan koristeenakin. Lisäksi kun katselee eri nettikauppoja, löytyy väreissä jopa pinkkejä tytöille sopiviksi ja poliisiautoa, kilpa-autoa ynnä muuta. Hinnakashan tämä on, mutta erittäin laadukas tuote mielestäni. Me jopa harkitsemme toisen tällaisen ostamista lapsille. Suosittelen!

DSC_0326

DSC_0327

DSC_0330

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s