Joulukalenteri: Luukku 3

DSC_0336

DSC_0337

DSC_0338

DSC_0339

Vielä ehtii! Nimittäin tehdä itse joulukortit.

Tänä vuonna meillä mentiin aika peruslinjalla, ilman valokuvia. Aika monena edellisenä vuonna olen suunnitellut kortit perhevalokuvan ympärille, mutta valokuvan otto on aina ollut tuskaa. Ja sitten on saanut valita niistä epäonnistuneista otoksista sen parhaimman ja yrittänyt muokata sitä paremmaksi.

Itse asiassa, sanoin miehellekin että tämän vuoden joulukortit ovat kyllä halvimmat vähään aikaa. Korttipohjat olen ostanut jokunen vuosi sitten alennusmyynnistä joulun jälkeen, tonttukuvat ovat itseasiassa joulukortteja, jotka ostin Tiimarin loppuunmyynnistä ja leikkelin ne sopiviksi. Tuon tekstipaperin, joka on pohjalla, tein itse tekstinkäsittelyohjelmalla ja tulostin. Joten itsetehdyt kortit eivät välttämättä maksa paljon, jos vain osaa olla kauaskatseinen.

Mies osti minulle vähän aikaa sitten uuden paperileikkurin, jolla työ sujuikin nopeasti ja vaivatta. Hups vain, niin kortit oli tehty. Lokakuussa. Sisäpuolelle kirjoitin vielä jokavuotiseen tapaan meidän perheen kuulumisia, joten valokuvaa ei varmaan kukaan kaipaakaan.

Minkä näköisiä kortteja teiltä lähtee tänä vuonna ystäville ja sukulaisille?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s