Isänpäivälahja

Nyt jos olet meidän isi, lopetathan lukemisen tähän paikkaan! Aion paljastaa meidän isänpäivälahjat, jos vaikka joku lukija kaipailee vielä kivoja vinkkejä.

Lapset ovat tietenkin tehneet päiväkodissa lahjat ja kortit isille, nämä avataan kuitenkin vasta sunnuntaiaamuna. Perjantaina meidän päiväkodissa järjestetään isänpäiväaamiainen ja vaikka lapsilla onkin kotipäivä, isi käy lasten kanssa aamiaisella. Sieltä varmaankin kortit ja lahjat tarttuvat mukaan.

Minä olen myös ostanut itseltäni lahjan meidän perheen isille (mutta myönnetäänkö nyt, että ostin lahjan kyllä aika paljon iseäni ajatellen….) Tänä vuonna nimittäin hankin supersuosioon nousseen Isin ja Tyttöjen Lettikirjan. Pääsen väkertelemään Tyllerön hiuksia ja miksei isikin saa kokeilla!

Olen kuitenkin keksinyt vielä muutaman kivan lahjan, jotka pystyy toteuttamaan halvalla. Itse ajattelin, että olisi kiva keksiä jotain miehen jäädessä loppuvuodeksi kotiin viettämään isävapaitaan. Pesin neljä lasten lasista ruokapurkkia ja täytin ne kivoilla asioilla. Pähkinöillä, rakkauskarkeilla, pääkallokarkeilla ja viimeiseen purkkiin keksimme lasten kanssa yhdessä asioita, joita rakastamme isissä. Saimme 30 kivaa asiaa, joita isi voi sitten pahan hetken tullen lukea. Koristelin kannet, lisäsin vielä nauhan ja liimasin purkkeihin etiketit. Muun muassa seuraavia asioita kirjoittelimme ylös: Isin kanssa on kivaa käydä Siwassa ostamassa jäätelöä, Isin sylissä on kiva olla, Isi on meidän iskä ja Isi antaa meille aina purkkaa.

DSC_0316

DSC_0317

DSC_0318

DSC_0321

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s