Mitäs meille?

Minulla on ollut viimeiset pari viikkoa aika kiireistä. Heti kun sain Vilperin synttärit pois alta, aloin suunnitella ja tehdä joulukortteja. Samalla pitäisi myös miettiä Palleron tulevia synttäreitä. Olen tehnyt isänpäivälahjoja ja kortteja, yksin ja lasten kanssa. Olen tehnyt joululahjoja ja joulukalenteria lapsille. Olen yrittänyt tehdä muutamaa neuletyötä valmiiksi ja miehelle hääpäivälahjaa. Olen kirjoittanut muutamia artikkeleja, jotka julkaistaan eräässä jäsenlehdessä. Samalla suunnittelen tänne blogiin tulevaa joulukalenteria.

Jotenkin lisäksi tuntuu, että kaikkien hammaslääkärikäynnit, vasut, influenssarokotteet ja muut lääkärikäynnit ovat kaikki juuri nyt. Nyt varmaan mietitte miksi kaikki nyt ja kiireellä? No, paljastan sen teille perjantaina.

Tänään oli lapsilla Halloween-juhlat päiväkodissa. Kuten kerroinkin jo, he pukeutuivat merirosvoiksi. Tämän näköisiä rosvoja meiltä lähti! (Kuvat on otettu kännykällä kiireellä, joten laatu ei ole parasta…pahoittelen!)

WP_20151028_07_39_31_Rich

WP_20151028_07_39_49_Rich

WP_20151028_07_45_59_Rich

WP_20151028_07_46_34_Rich

Kotia en pahemmin koristele, ulkona nököttää yksinäinen kurpitsa, jonka sain anopilta ja koversin sen.

Hyvää keskiviikkoa kaikille!

WP_20151028_08_20_49_Rich

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s