Neuleita syksyyn

Kudon nykyään vähän. Harmittavan vähän. Katselen lehdistä ihania ohjeita, joita teen sitten joskus. Mieheni onkin sanonut, että minusta tulee vanhana sellainen mummu, joka istuu keinustuolissa ja kutoo. Sellainen haluaisin olla! Mutta olen sentään jotain saanut aikaiseksi tänä syksynä. Tein Tyllerölle villapaidan, jossa pitäisi olla kasvunvaraa vielä ensi vuoteenkin asti.

Olen rakastunut tähän Drops Design-malliin, jolla olenkin tehnyt aikoinani Tyllerölle mekon sekä S-serkulle ja Vilperille liivit. Helppo, mutta kivannäköinen malli. Eikä tässä mallissa ollut lainkaan saumojen ompelua, plussaa sekin! Ja lasten neuleet muutenkin tulevat aika nopeasti, jos ei ole kovin paljon ohjeista seuraamista.

DSC_0319

DSC_0321

DSC_0316

DSC_0312

Toinen työ minkä tein, oli pipo veljelleni. OLen hänelle tehnyt mustas lapaset jokunen vuosi sitten ja ajttelin, että mustavalkoinen pipo olisi kiva kaveri lapasille. Joten muutin hieman tätä Novitan Dumle-pipoa värien osalta ja jätin tupsun pois. Tämäkin oli aika nopea tehdä ja kuviosta tuli kiva.

DSC_0084

DSC_0083

Vielä pitäisi kutoa ja virkata muutamia joululahjoja pukinkonttiin. Niistä sitten myöhemmin lisää!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s