Kirje

WP_20150922_13_56_48_Pro

WP_20150922_13_56_41_Pro

Nykymaailmassa, jossa käytetään viestejä, facea, instaa, whatsappia ynnä muita viestimiä, aidon oikean kirjeen tai kortin lähettäminen on unohtunut. Heräsin miettimään tässä taannoin, kun veljelläni oli syntymäpäivä. Lähetin toki hänelle heti aamulla synttäriviestin ja laitoin vielä linkin tarkasti ja rakkaudella valitsemaani syntymäpäivälauluun. Ja olin jopa lahjankin tehnyt itse, joka tosin oli jo annettu etukäteen. Mutta hän oli pettynyt, kun ei saanut YHTÄÄN synttäriKORTTIA. Ja jäin miettimään, koskahan minä olen saanut kortin tai kirjeen muilta kuin äidiltä tai anopilta (he muistavat aina, oli synttärit tai nimpparit)? Koska joku ystäväni on lähettänyt minulle kortin?

Itse pyrin muistamaan ihmisiä jouluna, ystävänpäivänä ja pääsiäisenä itse tehdyillä korteilla. Teen kutsukortin lasten synttäreille itse. Pyrin tekemään synttärikortit naapurin lapsille, kummipojalle ym itse. Mutta nyt en ehtinyt tehdä veljelleni korttia. Ja minua harmittaa.

Väitän, että jos Facebook ei muistuttaisi ihmisiä tulevista synttäreistä, vain muutama ihminen muistaisi oikeasti koska täytän vuosia. Ja se on oikeastaan aika surullista. (En kyllä itsekän muistaisi kaikkia, mutta tärkeimmät päivät muistan!) Ja voihan ihmisiä muistaa muutenkin, ei tarvitse olla suuri juhlapäivä. Joten haastan teidät ja haastan itseni, muistamaan jotain läheistä ihmistä kortilla tai kirjeellä. Itse lähetin kummipojalleni kirjeen ja veljelleni kirjeen. Lisäksi lähetin hyvälle ystävälleni parane pian-kortin, sillä hän oli kovassa flunssassa. Ja teen tänäkin vuonna joulukortit itse!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s