Vinkki mahtavaan lastentarvikekirppikseen

Taas on tullut se aika vuodesta, kun kaivoin lasten pieneksi menneitä vaatteita, käyttämättömiä leluja ynnä muita kaapeista esiin. Vaikka vähintään kaksi kertaa vuodessa kerään tavaroita kirppikselle, taas aikamoinen kasa löytyi vaatetta. Pallero on vielä siinä iässä, että vaatekoko kasvaa nopeasti, joten suurimmaksi osaksi vaatteet olivatkin hänen. Tyllerön vaatteita taas ei tarvitse säästellä kenellekään, joten ne menevat hänen jälkeensä heti kirppiskasaan.

Meidän paikkakunnalla toimi vuoden verran lastenvaatekirppis, mutta se valitettavasti lopetti. Itsekin yritin siellä myydä tavaraa, huonolla menestyksellä. Sinänsä hyvä idea, mutta en tiedä miksi ei toiminut. Perinteisille kirppiksille en oikein veisi lastenvaatteita. Jos et itse käy päivittäin pöytää siistimässä, vaatekasat menevät hetkessä sotkuun eikä se ole myyjän edun mukaista.

Olenkin löytänyt lapsuudenkotipaikkakunnaltani aivan mahtavan lastentarvikekirppiksen, jossa olen myynyt monen monta kertaa tavaraa, saanut aina hyvin myytyä ja tulen siis jatkossakin täällä asioimaan. Nimittäin Lastenkirppis Into Ylöjärvellä. (En hyödy tästä postauksesta mitenkään, mainostan vain itse hyväksi kokemaani paikkaa!)

Täällä on avarat, valoisat tilat, tarpeeksi leveät hyllyvälit eikä irtotavaroita liiku lattioilla. Lapsille on oma nurkkaus, palvelu on aina kohteliasta ja ystävällistä. Omilla hyllyillään on kenkiä, äitiysvaatteita, kausivaatteita ja isompia tavaroita. Kirppiksen puolesta hyllyjä järjestellään päivittäin ja mielenkiintoisimpia tavaroita kuvataan facebook-sivuille. Mistä itse tykkään kovin, on myyntipaikan koko. Siinä on kaksi isoa hyllyä ja lisäksi koko myyntipaikan levyinen tanko. Ihmeen paljon vaatetta saa juuri tuohon tankoon sopimaan ja siitä niitä on helppo ostajan kurkata. Tanko on kuitenkin niin korkealla, että alla olevalle hyllylle mahtuu laittamaan lisää vaatteita.

Hinnoittelen tavarat yleensä aika alakanttiin, tarkeintä mielestäni on että tavara liikkuu eikä se, kuinka ison tuoton teen. Itse tykkään kirjoittaa hintalappuun suoraan myös vaatteen koon. Itseäni ärsyttää etsiä isosta vaatemäärästä juuri oikeankokoisia vaatteita ja käydä jokainen vaate erikseen läpi etsien kokolappua.

Intossa on myös aloituspäivä veloitukseton, joten jos pääset viemään tavarat heti aamulla, saat yhden ekstrapäivän.

Kannattaa siis vierailla Intossa, jos siellä päin olette. Meiltä sinne lähti vaatteiden lisäksi iso kasa leluja, palapelejä ja joitain kirjojakin. Lisäksi myynnissä on unipussi, seisomalauta ja Tripp Trapp-tuoliin vauvan lisäosa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s