Miehelleni

hento kuiskaus pimeässä
se pyytää viereeni vielä jää
hyvä on hiljaa olla tässä
mennyttä en luonas enää nää

syliisi unohdun
ihoosi painaudun
hetkiseen tarraudun
ja pienet toiveet toteutuu

Suvi Teräsniska: Hento kuiskaus

vaimo (3)

Me olimme istuneet kolme vuotta vierekkäin, mutta yhtäkkiä näen sinut. Sinusta on tullut minulle merkityksellinen ihminen. Tiedän ja tunnen, että sinä olet minun kohtaloni, tulevasuuteni. Sinä vedät minut suosta kohti iloa ja elämää. Kävelit elämääni sinä syksyisenä syyskuun iltana ja sille tielle jäit. Uskalsit hypätä mukaani.

Olet kulkenut vierelläni nyt 11 vuotta. Niinkö kauan siitä jo on? Vasta eilenhän istuit kanssani lukemaan aamun lehteä. Ihmiset ajattelivat meistä silloin etteivät kaksi noin erilaista ihmistä tule toimeen keskenään. Me olemme kuitenkin muuttuneet, sinä enemmän. Olet tullut puolitiehen vastaan monessa asiassa ja niinhän avioliitossa tehdään. Näinä vuosina olemme muuttaneet yhdessä uudelle paikkakunnalle, rakentaneet kaksi taloa ja saaneet kolme ihanaa lasta. Me olemme yhdessä kulkeneet läpi vaikeiden asioiden, kohdanneet paljon surua ja vääryyttä, silti olet pysynyt rinnallani. Sen takia kävelimmekin kolme vuotta sitten käsi kädessä kohti alttaria.

Huonosti nukutut yöt ja stressaava vauva-aika on jo taakse jäänyttä elämää. Nyt meillä on taas aikaa toisillemme. Tänä syksynä olemmekin saaneet elämäämme uutta hehkua. Rakkautemme kukoistaa enkä epäile hetkeäkään ettenkö olisi valinnut oikein.

Paljon onnea vuosipäivänämme rakas mieheni!

vaimo (1)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s