Lasten suusta osa 2

Kerroin keväällä teille hauskoja sutjautuksia lastemme suusta. Niitä kertyy koko ajan lisää, joten ajattelin jakaa teidän kanssa vielä lisää hauskoja tarinoita.

  • Lapset lukivat jokunen aika sitten mainoslehtisiä. Vuorotellen he osoittivat jotain työkalua ja sanoivat: ”Isi haluaa tällaisen sahan”, ”Isi haluaa tällaisen porakoneen”, ”Isi haluaa tällaisen ruohonleikkurin” jne. Sitten Tyllerö näyttää alusvaatemallin kuvaa ja sanoo: ”Isi haluaa tällaisen naisen.” Tähän Vilperi toteaa fksusti: ” Ei kun isi haluaa äidin. Isin kaunis tyttö on äiti!”
  • Kysyn lapsilta mitä he ottavat iltapalaksi? Vilperi vastaa: ”Ei me viitsitä vastata. Sä voit ehdottaa vaikka jogurttia tai leipää.”
  • Eräänä päivänä Vilperi oli ollut aamusta asti tottelematon ja kiusasi sisaruksiaan koko ajan. Illalla nukkumaan mennessä temppuilu jatkui ja aloin olla jo hieman hermot kireänä. Sanoin Vilperille tiukkaan sävyyn, että: ”Nyt menet nukkumaan. Äiti on vähän…”. Vilperi vastaa heti: ”Herkkä. Herkkätuulinen”. Aioin kylläkin sanoa, että väsynyt.
  • Seuraavana aamuna Vilperi toteaa minulle: ”Anteeksi, minä taisin hieman liikaa keskittyä illalla Legoihin ja liian vähän nukkumiseen.” Hän nimittäin loppujen lopuksi leikki sängyssään kello 23 asti eikä meinannut nukahtaa millään.
  • Olen antanut lapsille yhdet vanhat lapaset kotileikkiin, joissa ne ovat patakintaat. Vilperille tämä sana on vaikea, sillä hän sanoo joka kerta niiden olevan tapatumput.
  • Taas kerran olin silittämässä vaatteita meidän kodinhoitohuoneessa. Tyllerö kysyy isältään missä äiti on? Tähän Vilperi vastaa: ”Äiti tekee naisten töitä.” Niinpä….
  • Olin tehnyt kotona jonkin merkittävän muutoksen (en nyt enää muista minkä) jonka kyllä huomaa heti. Kun mies ei sanonut koko päivänä mitään, kysyin illalla häneltä huomasiko hän edes koko muutosta? Mies vastaa: ”En.” Vilperi toteaa tähän: ”Katsos, naiset on paljon tarkempia. Tädit huomaa asioita paremmin kuin sedät.”
  • Vielä loppuun hauska kevennys. Lapset leikkivät eräänä päivänä nukeilla. He laittoivat riviin kaikki pehmolelut ja nuket mitä talosta löytyi. Sitten he alkoivat luetella vauvojen nimiä: Omo, Deele, Kurttana, Galaxi, Eeli, Eetu ja Kaato (kaksoset), Aatu, Ventta, Hertta, Vantti ja Kontti. Nämä ehdin kirjoittaa ylös, mutta siis aivan mielettömän hauskoja nimiä, eikö?
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s