Kurkkaus äidin laukkuun

Olen nähnyt monissa blogeissa juttuja, joissa kurkistetaan äidin käsilaukun, hoitolaukun tms sisälle. Vähän hömppäaihe ehkä, mutta tehdään nyt tällainenkin.

DSC_0030

DSC_0031

Varsinaista hoitolaukkua meillä ei ole koskaan ollut. Reissuissa lapsilla on omat kassit, mutta muuten tavarat kulkevat minun käsilaukussani. Laukkuna minulla on ollut jo useamman vuoden ajan olkalaukku, jonka olen ostanut Popedan fanituotteita myyvältä Elvikseltä. Hain laukulta helppoutta. Kun kuljin usean lapsen kanssa kaupoissa, täytyi laukun olla sellainen, että se pysyy helposti matkassa. Mitään kädessä kannettavaa laukkua en olisi voinut harkitakaan. Tämä laukku on tarpeeksi simppeli, siinä on yksi iso tasku, lisäksi ysi vetoketjullinen tasku ja edessä yksi verkkotasku läpän alla.

Laukustani löytyy varavaippoja, nenäliinoja, lasten neuvolakortit. Löytyy kynä, kasa kuitteja ja purkkaa. Lisäksi laukkuuni ovat jääneet särkylääkkeet, jotka juuri toissapäivänä ostin apteekista, ja löytyy sieltä myös apteekin leimojen keräyslappu. Mitäs sitten, tietenkin avaimet ja rahapussi, kännykän lisään aina lähtiessäni. Löytyy myös ostoskärrypoletti. Ja korvatulpat. Lisäksi aika usein nappaan mukaani vesipullon. Hetkinen, mihinkäs huulirasva on hukkunut laukusta? Täytyykin lisätä se kassiin.

DSC_0028

DSC_0029

Tällainen varustus kulkee mukanani tällä hetkellä. Kun töihinpaluu aikanaan koittaa, ostan uuden laukun itselleni. Silloin sisältökin hieman muuttuu ja voisin jopa harkita ostavani jonkun vähän edustavamman kassin.

Mitäs teidän laukuista löytyy?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s