Kuulumisia

Ajattelin vaihteeksi kirjoitella meidän peruskuulumisia.

Lapset ovat olleet nyt kaksi viikkoa toisella lomallaan ja kaksi viikkoa olisi vielä edessä. Mies aloitti myös kahden viikon lomansa nyt. Kovin suurenmoisia suunnitelmia meillä ei ole, kunhan otetaan rennosti (eikä yhtään auta rentoutumiseen, että mummulassa odottaa punaherukkapensaat poimijoita).

Koska aurinko ja helteet ovat olleet ilonamme, olemmekin viettäneet lasten kanssa paljon aikaa ulkona omalla pihalla, lisäksi minä olen ollut melkein joka ilta poimimassa vedelmia. En ole siis ehtinyt kovin paljon tietokoneella istumaan. Velä elokuu mennään näillä säännöillä: lapset ensin, sitten bloggaus. Joten ymmärtänette varmaan, jos juttujen taso ja postausten määrä on mitä on.

Minulla oli suunnitelmissa lähteä yksin asuntomessuille, mutta se jäi nyt pois suunnitelmista. Harmi. Pienen irtioton kuitenkin saan, kun lähden veljeni kanssa käymään pikapikaa Tukholmassa. Siitä sitten juttua myöhemmin.

Lapset ovat päässeet myös uimaan, polskimaan omassa pihassa ja käyttämään vihdoin niitä shortseja tai juoksentelemaan vaipatta. Vilperi aiheutti myös ylimääräisiä sydämentykytyksiä tiputtuaan leikkipuiston kiipeilytelineestä alas leikittyään palomiestä. Poika ei kävellyt illalla lainkaan ja soitimmekin jo lääkäriin, mutta onneksi seuraavana päivänä kävely sujui. Vilperi aristi selkää muutaman päivän, mutta muuten selvittiin pelkällä säikähdyksellä! Ja Vilperikin oppi, että palomiesten on oltava varovaisia.

Tällaista siis tänne, pysyttehän kuulolla!

DSC_1084

DSC_1083

WP_20150629_18_04_46_Pro

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s