Mitä 5-vuotias ajattelee Popedasta

WP_20150630_22_13_43_Pro

Pate Mustajärvi

WP_20150630_22_27_47_Pro

Pate, Costello ja Iso-Pate

WP_20150630_22_27_55_Pro

WP_20150630_22_14_35_Pro

Costello

Minulla ei todellakaan alunperin ollut tarkoitus kirjoittaa tästä, mutta olosuhteiden pakosta nyt kirjoitan. Seuraava keskustelu Vilperin kanssa huvitti minua niin, että ajattelin jakaa sen myös teidän kanssa.

Katselin viime viikolla Popedan keikalta ottamiani kuvia, kun melkein 5-vuotias Vilperi tuli viereeni. Hän halusi myös tulla katselemaan rokkikuvia kanssani. Popeda on hänelle tuttu, Vilperi tietää että mamma kuuntelee Popedaa ja käy keikoilla. Hän on nähnyt kuvia ennenkin. Nyt hän halusi tietää miksi olen ottanut kuvia. Siksikö kun ne ovat niin komeita? Mitä siihen nyt sitten voi vastata muuta kuin myöntävästi.

Kun etenimme kuvissa, hän alkoi kommentoimaan soittajia erikseen. Yhtyeen kosketinsoittaja Iso-Pate Kivinen on bändin komein, kun taas punaisessa paidassa esiintynyt Pate Mustajärvi on kivoimman näköinen. Basisti Melartin on melkein kiva. Tässä vaiheessa itselläni on jo naurussa pitelemistä ja viimeistään siinä vaiheessa kun Vilperi kommentoi kitaristi Costello Hautamäkeä, purskahdan täyteen nauruun. Costello nimittäin on vähäsen hullu! En tiedä miten se kuvasta ilmenee Vilperin mielestä. Rumpali Lacu Lahtista hän ei ole kuvista huomannut, ja kun vielä tiedustelen, että entäs tämä mies, vastaus on: hauska. Vielä tulee muutama kuva Costista, johon Vilperi kommentoi: tällä sedällä on hymyinen mieli.

IP soitti keikalla haitaria, ja minulla on siitäkin muutama kuva. Vilperin mielestä näyttää siltä kuin IP:llä olisi haitari mahassa ja se on niin hauskaa, että silmistä melkein tulee vettä. Siis näin hän sanoi.

Lopuksi vielä ihasteltiin valoja, jotka olivat hienot, koska vaihtoivat värejä punaisesta vaaleaan. Päätin, että seuraavalle mahdolliselle ikärajattomalle keikalle olisi lasten kanssa päästävä. Niitä vain on niin harvassa. Vilperi onkin ollut vauvana kahdella keikalla, ja kaikki kolme lasta tietenkin mahassa mukana usein.

Tässä siis vilpitön viisivuotiaan kommentti bändistä nimeltä Popeda.

WP_20150630_22_34_34_Pro

Melartin ja Lacu

WP_20150630_22_35_59_Pro

WP_20150630_22_56_56_Pro

WP_20150630_23_15_43_Pro

WP_20150630_23_15_49_Pro

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s