Katuliitupäivä

Kuten moni varmaankin luki uutisista, viime lauantaina vietettiin kansainvälistä katuliitupäivää.

DSC_0753

Meillä on jo useampana vuonna ollut katuliituja käytössä ja monta laatikkoa onkin saatu kulutettua loppuun sekä yksi laatikollinen tiputettu sadevesikaivoon…. Lapset tykkäävät piirrellä ja meillä SAA piirrellä. Meidän omassa pihassa sekä autotiellä on paljon tilaa. Autotiellä tarkoitan meidän omaa kotikatua, joka on siis päättyvä tie ja me asumme aivan tien päässä.

Ymmärrän toki niitä, jotka eivät tykkää kerrostalojen pihassa koko pihaa sutattavan, vaikkakin liidut lähtevät sateella pois. Ehkäpä kerrostaloissa voisi määritellä alueen, joka olisi lapsille vapaasti käytössä. Onhan se nyt hienoa, jos lapset saavat toteuttaa omia mielikuviaan piirtelemällä. Meillä myös lapset piirtelevät itse, myös Pallero yrittää jotain viivoja vedellä, mutta aika usein se menee siihen että lapset pyytävät ja vanhemmat piirtävät. Valitettavasti taitoni eivät ole kovin kehuttavat.

Viime lauantaina emme jostain syystä ehtineet liituilemaan, joten sunnuntaina kävimme koko perheen kesken piirtelemässä. Mies taitaa liikennevälineet ja minä…ööö…kukat.

DSC_0752

DSC_0751

DSC_0749

DSC_0748

DSC_0747

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s