Popedaa Pöheikössä

Viime viikonloppuna lapsuudenkotipaikkakunnallani järjestettiin rocktapahtuma, takapihafestivaali Pöheikön Pölläys, joka oli jo järjestyksessään 24. Jo lapsuudestani muistan Pöheikön Pölläyksen, pienessä tilassa keskellä kaupunkia järjestetyn ”aikuisten” tapahtuman. Nykyään tapahtumaa ei järjestetä enää alkuperäisellä paikallaan, mutta fiilis on mielestäni säilynyt samana. Kun olen tässä itsekin aikuiseksi varttunut ja Popedaa alkanut kuuntelemaan, on tämäkin tapahtuma tullut minulle tutuksi. Naapurikaupungin aloitteleva autotallibändi on esiintynyt Pöheikössä aikas moneen kertaan.

WP_20150523_22_22_38_Pro

WP_20150523_22_34_39_Pro

Perjantaina Pöheikössä oli esiintynyt Eppu Normaali, Ylöjärven oma bändi. Tännekin olisi ollut kiva päästä, mutta tyydyin kuuntelemaan tätä äidin parvekkeelta. Ei makeaa mahan täydeltä kuitenkaan.
Viime viikon pettymys siis vaihtui iloon, kun tällä kertaa pääsin viihteelle, ja vielä aivan loistavassa seurassa, rakkaan veljeni kanssa. Tosin, kyllä ajat ovat muuttuneet parin vuoden takaisesta. Me molemmat olisimme jo olleet valmiita menemään nukkumaan puoli kymmenen aikaan, ja keikka alkoi vasta 23.15 (tämäkin kyllä todella aikainen showtime). Lähdimme ajoissa tapahtumapaikalle, joka sijaitsi muutaman kivenheiton päässä äitimme kotoa. Lapset oli laitettu jo nukkumaan aikoja sitten, joten mitä me sielläkään olisimme odotelleet.

WP_20150523_22_34_53_Pro

Paljon näimme ”tuttuja kasvoja”, ehkä vanhoja koulukavereita tai muuten vain paikallisia kasvoja. Tällä(kin) kertaa meikäläistä nesteytti vain vesi, joten oli oikeastaan ihan hauskaa viihdyttää itseään katselemalla muita ihmisiä enemmän tai vähemmän kännissä. Odotellessamme Popedan aloittavan piipahdin ostamassa itselleni pipon Popedan paitamyynnistä. Jos halajat itsellesikin samanlaista, kurkkaahan täältä. Mitä Elviksellä ei ole myynnissä, sitä et tarvitse.

WP_20150524_10_06_02_Pro

Viimein Popeda aloitti ja soittikin erittäin hienon ja pitkän keikan. Emme olleet aivan eturivissä, joten kännykällä otetut kuvat ovat heikkolaatuisia, siksi niitä ei juurikaan ole. Pate oli erittäin komean ja hyvinvoivan näköinen eikä muissakaan bändiläisissä vikaa ollut. Settiin kuului tietenkin kaikki Popeda parhaat, mutta löytyi joukosta myös niitä vähemmän soitettua biisejäkin.

Vaikka olen jos jonkinlaisella keikalla vuosien varrella ollut ja tottunut kaikenlaisiin faneihin, ovat taitoni näköjään päässeet ruostumaan. Tiedän, että jos edessä olevat hyppivät kuin viimeistä päivää, vallaten tilaa itselleen neliöiden verran, pitäisi olla varuillaan. Mutta eikös tämä nousuhumalassa ollut neitokainen päässyt silti yllättämään minut ja polkaisi ihanasti piikkikorollaan varpaani muusiksi. Kyllä sattui ja loppuillan varvastani jomotti ihanasti.

WP_20150523_23_25_02_Pro

WP_20150524_00_29_15_Pro

Ilta oli kuitenkin onnistunut, keikasta jäi hyvä mieli ja vaikka olinkin seuraavana päivänä erityisen väsynyt, mieli oli pirteämpi. Erityisen ihanaa oli, että pääsin viettämään illan veljeni kanssa. Ehkäpä pääsen vielä keikalla toisenkin kerran tänä kesänä?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s