Uljaita prinssejä, villasukkia ja niitynkukkia

Joko tiedätte mistä kirjoitan?

DSC_0662

Kyllä, meidän lasten päiväkodissa oli viime viikolla kevätjuhlat. Itse odotin tätä todella innolla, sillä mikäs sen herttaisempaa kuin pienten ihmisten esitykset. Jouluna päiväkodissa järjestettiin tonttupolku esityksen sijasta, joten tämä oli Tyllerön ensimmäinen esitys. Niin päiväkodissa kuin meillä kotonakin on viime päivinä ollut kenraaliharjoituksia, joten täysin yllätyksenä ei tullut mitä olisi luvassa.

DSC_0701

DSC_0702

DSC_0718

Toinen mummukin oli tullut katselemaan esitystä, jonne lähdimme koko perheen voimin. Koska ilta oli aurinkoinen, juhlat olivat ulkona. Sen verran oli kuitenkin tuulista, että minä en ainakaan pukenut lapsille juhlavatteita päälle. Takit päällä ulkona oltiin.
Vilperi ja Tyllerö ovat eri pienryhmissä, joten heillä oli omat esityksensä. Havaittavissa oli pientä jännitystä kaikkien lasten osalta, mutta todella hienosti lapset jaksoivat istua, kuunnella ja esiintyä kukin vuorollaan. Ihania esityksiä oli kaikilla ryhmillä, mutta tietenkin omien lasten esitykset jäivät päällimmäisenä mieleen. Tyllerön ryhmä esitti laulun ”Minun ystäväni on kuin villasukka” ja hienosti Tyllerökin lauloi mukana. (Tätä vielä edellisenä iltana sängyssä lauleltiin ja harjoiteltiin). Vilperin ryhmällä oli laululeikki ”Prinsessa Ruusulinnassa”. Ryhmän tytöt olivat prinsessoja ja pojat uljaita prinssejä. Pojilla oli hienot miekat ja ratsutkin.

DSC_0671

DSC_0676

DSC_0678

Juhlan lopuksi oli tarjolla lapsille jäätelöä ja aikuisille kahvia ja pullaa. Vilperi ja Tyllerö kävivät antamassa tädeilleen kortit ja lisäksi Vilperi halusi muistaa parasta kaveriaan, joka jääkin viikon päästä pois hoidosta.

Päiväkodin piha oli koristeltu lasten piirustuksilla ja taideteoksilla. Lisäksi arvostan todella tätien työtä kevätjuhlien eteen. Ei ole mikään helppo juttu saada ryhmä harjoittelemaan ja esittämään esitystä. Lisäksi rekvisiitan teko ym kaikki muu vie aikaa normaalin päivätoiminnan lisäksi. Hienoa, että näitä järjestetään!

Meillä alkaakin viikon päästä lasten kesäloma, joten bloggaustahti voi hieman hidastua, mutta ymmärrätte varmaankin! Päivitän kuitenkin kerran pari viikossa meidän kuulumisia tänne ja bloggausideoita voi lähetellä minulle. Ainakin kesäkuussa tulen kertomaan meidän lomamatkasta Ruotsiin.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Uljaita prinssejä, villasukkia ja niitynkukkia

  1. Paluuviite: Mennyt vuosi | Kolme pientä porsasta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s