Helppo vauvalahja

Hyvälle ystäväpariskunnalle syntyi pari viikkoa sitten pienen pieni poikavauva, joten heidän muistamisensa on ollut ajankohtainen. Koska en ole ihminen, joka ostaisi kaiken valmiina kaupasta, on tämäkin lahja itse tehty. Koska lahja on jo löytänyt tiensä vauvakotiin, voin tämän täälläkin jo paljastaa. Kerronkin nyt teille hyvin yksinkertaiset ohjeet vaippakakun tekoon.

Tarvitset:
Vaippoja, jos haluat voit ostaa eri kokoja ja merkkejä. Itse käytin vain yhden paketin.
Sellofaania tai miksei ihan lahjapaperikin kävisi.
Kuminauhoja ja nauhaa. (Mielellään leveää nauhaa, jota siis itselläni ei ollut)
Jonkin lautasen/alustan tai pahvinen alustakin käy. Voit myös pinota vaipat suoraan sellofaanin päälle.
Muita haluamiasi lahjoja, kuten vaatteita, helistimiä, leluja, viltin, tutteja, tuttipulloja tai vauvaöljyä. Riippuen siitä annatko lahjaa yksin vai ryhmässä, voitte kerätä enemmänkin lahjoja. Eikä lahjojen tai vaatteiden kaikkien tarvitse olla vastasyntyneelle tarkoitettuja, kasvaahan se vauva. Voit myös muistaa äitiä, esimerkiksi lahjakortilla tai hemmottelutuotteilla.

DSC_0022

Kerää kaikki tavarat esille ja rullaa vaipat yksitellen rullalle ja sido kiinni kuminauhalla. Jos haluat oikein nätin kakun, voit myös sitoa jokaisen vaipan kiinni narulla. Itse en viitsinyt tätä tehdä. Tämän vaiheen voi tehdä etukäteen, kuten minä tein. Sen jälkeen vain odottelin tietoa, syntyykö prinssi vai prinsessa. Sen perusteella valitsin loput tuotteet.

DSC_0025

DSC_0028

Minä laitoin mukaan vaippojen lisäksi paidan, hupparin, sukat, helistimen, vauvashampoon ja itse tehdyn unilelun.

Ladoin pohjalle pelkästään vaippoja ja sidoin kierroksen ympäri nauhaa. Tätä tehdessäni huomasin, että nauha olisi voinut olla leveämpää, jotta se olisi peittänyt kuminauhat alleen. En kuitenkaan sen takia lähtenyt kauppaan uudestaan. (Ja kun tiedän perheen, johon lahja menee, he tuskin edes huomasivat, että kuminauhat pilkottavat). Mutta itseäni jäi vaivaamaan.

DSC_0532

DSC_0534

Toiseen kerrokseen lisäsin muut tuotteet. Voit asetella tuotteet oman mielesi mukaan. Minä laitoin shampoon keskelle ja muut ulkoreunalle sopivin välimatkoin. Sukat kiersin yhden vaipan ympärille. Jos käytät useamman kuin yhden paketin vaippoja, kannattaa lisätä vielä kolmaskin kerros.
Lopuksi vielä tämänkin kerroksen ympäri nauhaa ja koko komeus sellofaaniin.

DSC_0536

DSC_0539

Todella helppo lahja, joskin ehkä aika yleinen jo nykyään. Itse päädyin vain toteamaan, että vaippoja tarvitaan aina! Ja jokainen vaippakakku on tekijänsä näköinen.

Onnea vielä kerran S ja K!

DSC_0565

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s