Vastaus Joulupukilta

DSC_0487

Muistatteko miten marraskuussa lähetimme joulupukille kirjeen? No, vastaus tuli viikko sitten. Tiesinhän minä että vastauksessa voi kestää ja muistaakseni olin lukenutkin jostain että vastaus tulee huhtikuussa. Lapset eivät tietenkään enää muistaneet koko kirjettä saatika odottaneet siihen vastausta.

Kirje oli perusvakiovastaus, joka lähetetään kaikille. Kirjessä kerrotaan Suomen neljästä eri vuodenajasta ja luonnosta. Kirje oli pitkä ja vastaus oli minunkin mielestäni hyvin pitkäveteinen. Kun ajatellaan, että kirje on lähetetty lapselle, ainoastaan viimeiset lauseet olivat kiinnostavia. Siinä mielessä vastaus oli pettymys, vaikkakin on hienoa, että vastaus ylipäänsä tuli ja siis ilman veloitusta.

Olisi hienoa käydä kurkkaamassa lasten kanssa Joulupukin pääpostia, mutta ajatus kolmen lapsen kanssa autossa matkaamisesta Napapiirille asti ei houkuta tällä hetkellä.

DSC_0485

DSC_0486

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s