Lapsimessut

Vietimme lauantaina Tyllerön synttärijuhlia, ja vaikka juhlaväsymys painoi päälle (äidillä), päätin sunnuntaina lähteä käymään Lapsimessuilla. Viime vuonna Vilperi oli mukanani, joten tänä vuonna Tyllerö sai viettää laatuaikaa äidin kanssa. Messut pidettiin Helsingin Messukeskuksessa ja mukaan lähtivät lisäksi Tyllerön kummitäti lapsineen.

DSC_0427

DSC_0430

DSC_0417

Messuilla mentiin aika lailla lasten ehdoilla eli niillä osastoilla pysähdyttiin, jossa oli lapsille jotain tekemistä. Aika monella osastolla oli piirustusmahdollisuus, mutta myös muita kivoja touhuja löytyi. Muun muassa kasvomaalausta. Tyllerö ottikin käteensä hienon sinisen valaan. Lisäksi ilmaiseksi jaetut tarrat/karkit, purkat ja pastillit olivat Tyllerölle niin tärkeitä, että niitä piti kantaa koko ajan kädessä eikä niitä saanut laittaa kassiin. Muutamiin kilpailuihin ehdin lisäksi osallistua, mutta Tyllerö oli niin innokkaasti menossa, että jos olisin lähtenyt tietoa hakemaan ja halunnut tutkia kaikkia osastoja, olisi toinen kierros pitänyt tehdä yksikseen. Tämän vuoksi muun muassa lastenvaateosastot jäivät (valitettavasti) vähemmälle huomiolle, vaikka niistä ehkä olisikin löytynyt kivoja tarjouksia. Kiersimme myös läpi osastot, joilla jaettiin maistiaisia, niistä sai kivasti puhtia kiertämiseen.

DSC_0420

DSC_0414

DSC_0413

Lopuksi kiersimme Kädentaito- ja PetExpo-osastot, mutta Tyllerö alkoi väsähtää neljän tunnin kävelystä, joten ne kävimme nopeasti lävitse. Meillä oli kaikenkaikkiaan kiva päivä messuilla. Otin tavoitteeksi yhteisen ajan Tyllerön kanssa ja sen me saavutimme. Itse messuanti oli kakkosena. Kivoimmat osastot Tyllerön mielestä olivat Muumimaailma, Silja Line, Liikuntakeskus Pajulahti sekä kaikki pehmoiset maskotit ja hahmot. Oli kävelevä porkkana, Muumipeikko, Pikkumyy, kirahvi, koira jne mutta Harri Hylje oli kaikista kivoin, josta Tyllerö tokaisi innoissaan: ”Rakastan pehmeää hyljettä!”. Silja Linen osastolla oli lapsille pallomeri, jossa löytämällä punaisen pallon sinisten joukosta olisi voittanut koko perheelle risteilyn. Äitinä tykkäsin myös Pajulahden osastosta, johon oli rakennettu lasille iso temppurata. Kamera roikkui itselläni mukana koko ajan, mutta kuvia tuli otettua vähän. Pahoittelut siitä.

Ehdottomasti menemme taas ensi vuonna! Messut järjestetään 15.-17.4.2016.

DSC_0408

DSC_0409

DSC_0419

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Lapsimessut

  1. Paluuviite: Mennyt vuosi | Kolme pientä porsasta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s