Kohti Minni-juhlia

Viikonloppuna vietämme Tyllerön 3-vuotissynttäreitä perheen ja tuttavien kesken. Kuten jo aiemmin mainitsin, tiedossa on Minni Hiiri-juhlat. Postiin lähtivät musta-pinkkiset kutsukortit.

En ole aiemmin lasten juhlissa järjestänyt mitään erityistä ohjelmaa, korkeintaan ongintaa, josta on saanut palkinnoksi kaverilahjan. Nyt ajattelin järjestää yhden ohjelmanumeron, ”Aasille häntä”-leikki muutettuna ”Minnille rusetti”-leikiksi. Jokainen saa vuorollaan kokeilla sijoittaa Minnin rusetin oikealle paikalle, isommat silmät sidottuna ja pienemmät lapset muuten vaan.

DSC_0347 (2)

DSC_0348 (2)

Palkinnoksi saisi kaverilahjat, Minnin korvat, joita jokainen voisi sitten pitää päässään juhlien ajan ja viedä juhlien jälkeen kotiin. Pojille tein Mikki Hiiren korvat ja päivänsankari saa pitää päässään erityistä Minni Hiiri-rusettia, jonka olen joskus ostanut.

DSC_0365

DSC_0356

Korvat on todella yksinkertaista tehdä itse. Ostin mustia hiuspantoja, mustaa huopakangasta ja punaista nauhaa minulla olikin omasta takaa. Leikkasin huovasta korvia ja jätin niihin kielekkeen, josta sain korvan liimattua kuumaliimalla pannan ympäri.

DSC_0253

DSC_0254

Sitten vielä nauhasta rusetti ja se kiinni korvien väliin. Todella helppoa! Jos haluaa, voi korvat tehdä kaksinkertaisina, niin ne pysyvät paremmin pystyssä, mutta minä ajattelin, että näinkin on hyvä.

DSC_0256

Muut koristeet ovat simppelit, ostin Minni-julisteen, käytän hyödyksi jo olemassa olevia Pompom-palloja ja laitan kahvipöytään muutamia Minni-koristeita.

DSC_0345 (2)

DSC_0415

Ruokapöytään tulee Menu ja lapsille olen ostanut vaaleanpunaisia kippoja jäätelöä varten. Lisäksi musta-pinkit servetit. Koristelen myös punaiset pillimehut Minni-teemalla, mutta näistä kuvaa sitten, kun ne ovat valmiit.

DSC_0364

DSC_0349 (2)

Eiköhän näillä yhdet synttärijuhlat saada juhlittua?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s