Herkullisia lahjoja

Muistatte varmaan, miten virkkasin lapsille joululahjaksi leikkiruokaa? Ajattelin jatkaa samalla linjalla ja virkata Tyllerölle syntymäpäivälahjaksi herkkuja. Netistä löytää helposti ohjeita kaikenmoisille herkuille ja ne ovat helppoja ja nopeita tehdäkin, vaikka ei olisi kovin kätevä virkkaaja. Niihin saa myös kivasti kulumaan langanjäämiä.

DSC_0349

Otin teemaksi herkut, joten Tyllerö saa lahjaksi jäätelötötteröitä, donitseja, keksejä ja kierrepullia. Nam nam! Kuten näette, värit ovat ruskeaa ja punaista, mutta donitsithan voivat olla kaikenvärisiä ja niihin voisi ommella myös strösseleitä päälle. Myös jäätelöitä löytyy kaikenmakuisia, mielikuvitusta vaan kehiin.
Näihin löysin ohjeet täältä:

Jäätelöt
Donitsit
Keksit
Kierrepullat

DSC_0350

DSC_0351

DSC_0353

DSC_0354

Näitähän olisi voinut tehdä vaikka kuinka paljon, mutta kun jätin tämän aika viime tinkaan, nämä saavat riittää. Seuraavalla kerralla sitten lisää. Muun muassa kakkuja, muffinsseja, kuppikakkuja ja prinsessaleivoksia voisi virkata. Sekä hedelmiä ja kasviksia lisää.

 

Eikö näytäkin herkulliselta?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s